toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

LED strips

26 resultaten
Bekijk de TOP 10

LED-strips kopen bij GAMMA

Het gebruik van LED-strips heeft vele voordelen. LED-verlichting is in de eerste plaats energiezuinig en het gaat lang mee. Maak je gebruik van LED-verlichtingstrips, dan breng je op iedere gewenste plaats in huis eenvoudig verlichting aan. LED-verlichting op strips zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor de juiste sfeer vinden nog eenvoudiger is.

LED-strips bij GAMMA

LED-strips zijn verkrijgbaar in multi-kleur, wit en warm wit. Daarnaast zijn de LED-strips bij GAMMA ook in verschillende lengtes en van uiteenlopende merken te verkrijgen. De merken LED-strips in het assortiment van GAMMA zijn onder andere:

  • Prolight
  • Philips
  • Tiger
  • Innr

De LED-strips set van bijvoorbeeld Philips en Prolight zijn per meter in te korten. Hierdoor wordt het verlichten van bijzondere elementen in huis heel eenvoudig. LED-strips zijn erg mooi voor in de badkamer en keuken, maar worden ook vaak in het toilet en in de woonkamer toegepast. We kunnen dus wel stellen dat het veelzijdige verlichting is.

Een kleurrijke LED-strips set

Een LED-strips set waar een afstandsbediening bij geleverd wordt, is heel praktisch wanneer je LED-strips op een moeilijk bereikbare plaats bevestigt, zoals op een plafond of als keukenverlichting aan de bovenzijde van keukenkastjes. LED-strips met afstandsbediening hebben in de meeste gevallen de mogelijkheid om op kleur ingesteld te worden. Onze LED-strips met afstandsbediening zijn in sets van twee stuks of op rol van maximaal 5 meter verkrijgbaar. Vaak heb je bij LED-strips met afstandsbediening niet alleen de mogelijkheid om de kleur van je LED-strips in te stellen, maar ook het patroon. Met de dimmer op de afstandsbediening voor je LED-verlichtingstrips stel je de helderheid van de verlichting in.

Online LED-strips kopen

Met het ruime aanbod op de website slaag je ook als je online LED-strips wilt kopen. Bij ieder artikel staat duidelijk omschreven waar het voor dient en wat de specificaties zijn. Ook wordt er aangegeven of een product op voorraad is, wat de levertijd is en wat de bezorgkosten zijn. Laat je je bestelling in een van onze bouwmarkten bezorgen, dan is bezorging altijd gratis. Voor advies kijk je op de website of stel je je vragen aan een van onze medewerkers in de bouwmarkt.

Recent bekeken