LED Buitenverlichting

172 resultaten
Bekijk de TOP 10
EGLO Solar led set 6 stuks rvs 25% Korting
25% Korting
Kleurfamilie: Metaal Kleur: Roestvast Staal Binnen-/buitengebruik: Buiten
(6)
21.
37
28.49
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Aanbieding t/m 21-07-2019
GAMMA tuinspies Florida metaal 25% Korting
25% Korting
Binnen-/buitengebruik: Buiten Materiaal: RVS Energiebron: Netspanning
(6)
26.
21
34.95
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Aanbieding t/m 21-07-2019

LED-verlichting is energiezuiniger dan andere lichtsoorten en gaat langer mee. Bij GAMMA kun je terecht voor verschillende soorten LED-tuinverlichting en buitenverlichting. Zoals breedstralers, wandlampen, grondspots en andere buitenlampen. Handig voor het verlichten van de oprit, de tuin of de buitenmuur van het huis. Buitenlampen met sensor zorgen ervoor dat de verlichting automatisch aan gaat bij het detecteren van beweging. Of, bij lampen met schemersensor, als het donker wordt.

Buitenverlichting LED

Voor buitenlampen met LED-verlichting ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Van Solar verlichting tot LED breedstralers, we verkopen het allemaal. LED-verlichting is energiezuiniger dan andere soorten verlichting.

Tuinverlichting LED

Ook bij tuinlampen kun je kiezen voor LED-verlichting. Bekijk ons aanbod tuinlampen. Met o.a. tuinspots, lantaarns en sokkels.

LED buitenlamp met sensor

Bij GAMMA zijn er ook LED buitenlampen met sensor verkrijgbaar. Deze lampen gaan automatisch aan bij het detecteren van beweging. De verlichting gaat na bepaalde tijd vanzelf weer uit.

Recent bekeken