close

Inbouwventilatoren

Hebt u last van een onfrisse of vochtige lucht in uw badkamer of toilet? Of tast vocht uw meubels aan? Dan is een inbouwventilator een prima oplossing. U kunt bij GAMMA kiezen uit verschillende inbouwventilatoren. Bij de keuze van een ventilator is het handig te letten op een aantal specifieke kenmerken. Zo kunt u kijken naar het geluid dat de ventilator produceert, het uiterlijk, of het toerental regelbaar is en de capaciteit.

Wat is mechanische ventilatie?

Bij mechanische ventilatie wordt vervuilde lucht afgezogen en schone lucht weer de ruimte ingeblazen.

Afzuiging badkamer

In een badkamer heb je te maken met vochtige lucht. Als deze te lang blijft hangen, gaat het stinken en kun jelast krijgen van schimmel. Met een goede inbouwventilator zorg je voor een gezond klimaat in de badkamer.

Stille ventilator

Een ventilator maakt geluid, maar niet alle ventilatoren zijn even luidruchtig.

Badkamerventilator met vochtsensor

Wanneer je kiest voor een ventilator met vochtsensor dan zorgt deze sensor ervoor dat de ventilator begint te draaien zodra het vochtgehalte in de ruimte toeneemt.

Plafondventilator of buisventilator

Ventilatoren kun je inbouwen in het plafond of in de wand. Een buisventilator sluit je aan beide kanten aan op buizen. Let daarbij goed op de diameter van de buizen en de ventilator.

Designventilator

Kies voor een ventilator die niet opvalt of juist een die mooi strak is vormgegeven en daarmee een extra toevoeging aan het interieur geeft.

Toerenregelaar

Dankzij de toerenregelaar kun je zelf het toerental van uw ventilator aanpassen.

Bekijk ook ons aanbod ventilatoren

Liever geen inbouwventilator maar een losse ventilator? Ook dan kun je bij GAMMA de juiste keuze maken.