Ventilatoren

5 resultaten
Bekijk de TOP 10

Is het warm in huis? Verkoel jezelf met een ventilator. GAMMA heeft verschillende soorten ventilatoren. Ook zorgt een ventilator voor een beter binnenklimaat, omdat warme en vochtige lucht wordt afgezogen. Als eerste kun je je afvragen of je een plafondventilator wil of een ventilator die los staat. Een mobiele ventilator kun je makkelijk verplaatsen, van eettafel tot nachtkastje. GAMMA verkoopt ook diverse staande ventilatoren. Heb je nog meer verkoeling nodig? Bekijk dan onze airco's.

Grote en kleine ventilatoren

GAMMA heeft ventilatoren in alle maten. Of u nu in een kleine of grote ruimte de lucht wilt verkoelen, GAMMA heeft het in huis.

Ventilator badkamer

In de badkamer heb je te maken met warme en vochtige lucht. Om te voorkomen dat daardoor schimmels de kans krijgen te groeien, biedt een afzuigventilator uitkomst.

Van tafelventilator tot torenventilator

Een tafel-, toren- of statiefventilator gebruik je alleen wanneer het nodig is. Deze ventilatoren zijn mobiel, dus je pakt ze erbij op het moment dat jij het wil.

Van staande ventilator tot plafondventilator

De staande ventilator zorgt voor verkoeling van de lucht. Een plafondventilator doet dit ook. Vaak zeker zo effectief omdat het de warme lucht die opstijgt naar beneden blaast wat voor een verkoelende wind zorgt.

Recent bekeken