OK Laminaat Geolied Grenen 6 mm 3 m2

5.
00/m²
Per verkoopeenheid € 15.00
Wat is je oppervlakte?
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Dikte van 6 mm
  • Geschikt voor intensief woongebruik en licht commercieel gebruik
  • Garantie van 5 jaar
  • Makkelijk te leggen met klikverbinding
  • Kleurstaal (Artikelnr. 583530) van dit artikel beschikbaar

Het OK laminaat geolied grenen 6 mm 3 m² heeft een voelbare houtstructuur en een warme uitstraling. De vloer heeft een klikverbinding waardoor het leggen van het laminaat eenvoudig gaat en een naadloos effect heeft. Daarnaast kan je de vloer zwevend leggen waardoor deze niet aan de ondervloer hoeft te worden gelijmd. Laminaat is zeer onderhoudsvriendelijk omdat het eenvoudig te reinigen is. Dit kliklaminaat is geschikt voor intensief woongebruik.

Bijpassende plinten
Je kan de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn, daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vast gezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vochtdichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte- isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn: kleine oneffenheden worden weggewerkt, is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Hulp nodig bij je klus?
Bekijk het klusadvies op onze website voor meer informatie over het leggen van een laminaatvloer.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat legset, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaat vloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en lichtdroog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen, de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Laminaat
Productnummer 536260
Gewicht product 14700 gr
Hoogte product 6 mm
Lengte product 1.286 m
Breedte product 19.4 cm
Merk OK
Afmetingen uit verpakking
Breedte lamel (excl. verbinding) 194.0 mm
Dikte lamel 6.0 mm
Lengte lamel (excl. verbinding) 1290.0 mm
Aantal lamellen per pak 12.0
Aantal m² per pak 3.0 m²
Algemeen
Lijn OK
Type Laminaat
Kleurstaal Ja
Materiaal Hout, Melamine
Afwerking Mat
Soort materiaal HDF
Uiterlijk
Kleur Beige
Decor Geolied grenen
Houtlook/houtstructuur Ja
V-groef Nee
Voelbare houtstructuur Ja
Vorm Plank
Glanstype Mat
Kleurfamilie Beige
Gebruik
Leginstructies Niet iedere laminaatvloer wordt op dezelfde wijze gelegd. Lees daarom zorgvuldig de bijgevoegde leginstructie voordat je start met leggen. Dit voorkomt ook dat door verkeerd leggen je geen aanspraak meer kan maken op de garantie. Laat het laminaat in gesloten verpakking 48 uur rusten in de ruimte waar de vloer geplaatst wordt (op kamertemperatuur) en stapel de pakken vlak op. Zet de pakken nooit schuin tegen de muur, dan kunnen ze kromtrekken. Houd de luchtvochtigheid in je huis stabiel (50-60%). Een te hoge luchtvochtigheid zorgt ervoor dat de vloer te veel gaat uitzetten en omhoog kan komen.
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Antislip Nee
Type verbinding Klikverbinding
Geluidsreducerende onderlaag Nee
Geschikt voor trap Nee
Geschikt voor vochtige ruimtes Nee
Legmethode Zwevend met klikverbinding
Gebruiksklasse Intensief woongebruik
Type vloerverwarming Warmwaterbuizen
Duurzaamheid
FSC-keurmerk Nee
PEFC keurmerk Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken