89.
95
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Soort fiets: Kinderfiets

Pelikaan

Dat is leuk voor je (klein) kind: een stoere Pelikaan loopfiets met echte luchtbanden en spaakwielen. De handvatten zijn voorzien van handbeschermers en er zit een fijn zadeltje op. Er is een mosgroene versie met rechte buizen en een parelroze versie met een gebogen buis. Met deze loopfiets kan het kind de eerste stappen zetten op weg naar een leven lang fietsen. Het leert spelenderwijs balans houden en vooruit kijken.

Om het feest compleet te maken kunt u de loopfiets voorzien van een handig mandje dat eenvoudig aan het stuur wordt gehangen. Deze is apart verkrijgbaar bij GAMMA. 
Wanneer het kind zich prima kan verplaatsen met de loopfiets kun je het loopfiets-accessoirepakket monteren, ook deze is apart verkrijgbaar. Het pakket bestaat uit een trapas met pedalen, een ketting, een kettingkast, zijwieltjes, een handrem en een bel.
Nadat je het pakket volgens de gebruiksaanwijzing hebt gemonteerd is het loopfietsje omgevormd in een heuse fiets! Zo verleng je het gebruik van de loopfiets en spaar je de aanschaf van een complete eerste kinderfiets er uit!

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 630393
EAN 8717931443654
Merk Pelikaan
Algemeen
Geslacht Unisex
Kleurfamilie Roze
Soort fiets Kinderfiets
Materiaal Staal
Type Fiets
Afmetingen
Maat band 12 inch
Gebruik
Levensfase Kind
Reviews worden geladen

Recent bekeken