Pokon Kamerplantenvoeding 1L

4.
99
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Anti-mos werking: Nee
  • Anti-onkruid werking: Nee
  • Toepassing: Huis

Kenmerken van Pokon Kamerplantenvoeding 1L
Dit is een hoogwaardige snelwerkende plantenvoeding voor uitbundige bloei speciaal voor op kamerplanten. Door je planten hiermee te voeden houd je je planten blijvend mooi en gezond. De natuurlijke toevoeging van humusextract stimuleert daarnaast het evenwicht in de potgrond, voor gezondere en sterkere planten. NPK 7+3+7 met humusextracten.

Hoe bemest ik mijn planten met vloeibare voeding?
Voeden is belangrijk om de grond waarin de plant geworteld is gezond te houden. Naast meststoffen in korrelvorm bestaat er ook vloeibare voeding. Vloeibare meststoffen kunnen preciezer worden toegediend en zijn vaak speciaal ontwikkeld voor een type plant of leefomgeving. Vloeibare voeding meng je met het water waar je de plant wekelijks mee bevochtigt. In de meeste gevallen wordt vloeibare voeding dan ook op regelmatige (wekelijkse) basis gebruikt, waarbij in de winter de voeding wordt gehalveerd of gestopt. Bekijk voor exacte dosering altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Teveel voeding kan namelijk leiden tot bladverbranding, wat betekent dat de plant van binnenuit beschadigt. Dit is te zien aan de bladeren die dan geel worden.

Tips voor gezonde planten
Gezonde grond is de basis voor mooie, groene, gezonde en bloeiende planten en bloemen en geeft mos en onkruid minder kans om te groeien. Gezonde planten zijn daarnaast ook weerbaarder tegen schimmels en ziektes. De basis voor een gezonde grond bestaat uit voeding, lucht en water. Het voeden van planten kan door te bemesten. Kalk gebruik je om de zuurtegraad te herstellen. Verwijder verder regelmatig onkruid en mos en zorg dat de planten voldoende water krijgen. Ook afgevallen bladeren en uitgebloeide bloemen dien je regelmatig op te ruimen, omdat hier schimmels in kunnen ontstaan. Controleer de planten regelmatig op problemen. Ondanks dat de plant gezond en sterk is kunnen namelijk toch schimmels en ziektes voorkomen. Probeer het probleem te herkennen en bestrijd het vervolgens met bij voorkeur natuurlijke bestrijdingsmiddelen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Plantenvoeding
Productnummer 280146
Gewicht product 1258 gr
Hoogte product 24.5 cm
Lengte product 6.5 cm
Breedte product 13.0 cm
Merk POKON
Ecocheque Nee
Algemeen
Vorm Vloeistof
Type Plantenvoeding
ROHS keurmerk Nee
Gebruik
Anti-mos werking Nee
Anti-onkruid werking Nee
Toepassing Huis
Rendement per verpakking 0.0 m²

Vaak samen gekocht

Vaak samen gekocht
product-cross-sell
Gardena snoeischaar Classic standaard
€ 15.99
product-cross-sell
GAMMA werkhandschoen antislip latex rose M
€ 3.59
Reviews worden geladen

Recent bekeken