Schutting Exclusive recht vuren extra hoog 200x180 cm

(5 klantreviews)
94.
95
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Toepassing: Tuinschermen
  • Behandeling: Geïmpregneerd
  • Afwerking: Geschaafd
  • Kleurfamilie: Hout
  • Materiaal: Hout, Vuren

De schutting Exclusive bij GAMMA

De schutting Exclusive is een rechte houten schutting. Het tuinscherm is gemaakt van vuren hout. Dit soort hout is zeer geschikt voor het gebruik in de tuin. Daarnaast is het door het impregneren van het hout ook nog eens duurzaam. Het voordeel van vuren hout is dat het in vergelijking met andere soorten hout minder noesten heeft en daardoor een mooie uitstraling. De schutting is gemaakt van 17 planken van 15mm dik en 13.8 cm breed. De afmetingen van het tuinscherm zijn 200x180cm en de planken zijn bevestigd met RVS schroeven. Deze gaan niet roesten en hierdoor kan de schutting jarenlang meegaan. Dus met de schutting Exclusive recht extra hoog 200x180cm heb je een duurzame houten schutting waar je de komende jaren veel plezier van zal hebben.

Hoe plaats je een schutting?
Bij het plaatsen van een schutting is het belangrijk de juiste palen te kiezen. Hoe langer de palen, hoe stabieler de schutting staat. Geadviseerd wordt om bij schuttingen met de afmeting 200x180 cm, palen met een lengte van 270 centimeter te gebruiken. Het aantal palen dat je nodig hebt is gemakkelijk te bepalen: het aantal schermen + 1. Dus voor 6 schermen heb je 7 palen nodig. Kies je voor extra stevigheid, dan is het een goede optie om snelbeton te gebruiken om palen stevig in de grond te plaatsen. Span voordat je begint een strakke draad waterpas 5 centimeter boven de grond. Door de schutting boven de grond te plaatsen zorg je voor een langere levensduur van de schutting. Boor een gat met een grondboor en sla de paal in de grond, totdat deze 200 + 5 centimeter boven de grond uitkomt. Doe dit op dezelfde manier voor de tweede paal en bevestig de schutting. Vervolgens plaats je telkens eerst een paal en dan een schutting, totdat de gehele tuin is afgeschermd.

Hout als duurzaam materiaal van je schutting
Hout is een natuurproduct, dat bij GAMMA altijd duurzaam verkregen is. Doordat het een natuurproduct is geeft het een mooie uitstraling en is het een warme toevoeging aan je tuin. Houdt er wel rekening mee dat hout leeft en daardoor door het weer kan uitzetten of krimpen. Daarnaast bevat hout hars, dat uit de vlammen en knoesten kan komen bij warm weer. Tuinhout zal ook vergrijzen na verloop van tijd, maar dit is een natuurlijk proces, wat tevens een natuurlijke uitstraling geeft. Overigens heeft dit geen effect op de levensduur van het hout. Wel kan het hout behandeld worden met een tuinbeits, om de kleur zoveel mogelijk te behouden.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Tuinscherm
Productnummer 505786
Gewicht product 50000 gr
Hoogte product 2.0 m
Lengte product 4.6 cm
Breedte product 1.8 m
Merk Geen
Algemeen
FSC-keurmerk Nee
Kleur Groen
Kleurfamilie Hout
PEFC keurmerk Ja
Afwerking Geschaafd
Materiaal Hout, Vuren
Vorm Recht
Type Tuinscherm
Afmetingen
Dikte planken 15.0 mm
Afmeting planken 1,5 x 13,8
Gebruik
Toepassing Tuinschermen
Toepassingsgebied Buiten
Technische kenmerken
Aantal planken 17.0
Bevestigingsmethode RVS geschroefd
Behandeling Geïmpregneerd

Vaak samen gekocht

Vaak samen gekocht
product-cross-sell
Puntpaalhouder verzinkt 7x7 cm
€ 4.19
product-cross-sell
Tuinpaal geïmpregneerd grenen 210x6,8x6,8 cm
€ 5.99
product-cross-sell
Tuinpaal geïmpregneerd grenen 270x6,8x6,8 cm
€ 7.49
product-cross-sell
Tuinpaal geïmpregneerd grenen 290x6,8x6,8 cm
€ 7.99
product-cross-sell
Vlechtschermsteun verzinkt 12 stuks
€ 3.19
product-cross-sell
Tuinpoort Exclusive 200x100 cm
€ 129.00
Reviews worden geladen

Recent bekeken