SecuStrip Plus Anti-Inbraakstrip Achterdeur RAL 7021 (Zwart Grijs) terugligging 7-13 mm 230 cm

€ 109.00
87.
20
Aanbieding alleen vandaag nog geldig
7-13MM 14-20MM 21-27MM
Helaas is dit product voorlopig niet leverbaar.

Anderen bekeken deze alternatieven

Bekijk de lijst met alternatieven

Productomschrijving

  • Geschikt voor achterdeuren
  • Lengte 230 cm
  • Kleur: RAL 7021 (Zwart Grijs)
  • Incl. bevestigingsmateriaal
  • 5 jaar garantie

 


Wil je jouw huis extra beveiligen tegen inbrekers? Neem dan deze grijze SecuStrip Plus anti-inbraakstrip. Deze is geschikt voor naar buitendraaiende achterdeuren. De meeste inbraken worden gepleegd door een deur of raam open te breken met een koevoet of schroevendraaier. Hoe sterk jouw slot ook is, uiteindelijk komt een inbreker binnen. Deze SecuStrip anti-inbraakstrip werkt sterk vertragend en beschermt tegen het openflipperen (het openduwen van het slot door middel van een plastic kaartje) van de dagschoot. Deze SecuStrip is eenvoudig aan te brengen en wordt geleverd inclusief montagemateriaal.

Inbraakwerendheid
De strip is voorzien van het keurmerk van SKG* (Stichting Kwaliteit Gevelbouw). De inbreker wordt maar liefst 6 minuten vertraagd. Dit is 2x de norm die gesteld is door het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Daarnaast schrikt de visuele aanwezigheid van de strip inbrekers preventief af. De SecuStrip is gemaakt van verzinkt staal.

Hulp nodig bij je klus?
Bekijk de klusadviespagina op onze website voor meer informatie over anti-inbraakstrips aanbrengen.

Tip: Deze strip heeft een lengte van 2300 mm, deze lengte is standaard voor deuren van nieuwbouw woningen. Voor de juiste lengte kan de strip ingekort worden door deze te zagen. Daarnaast heeft deze strip een terugligging van 7-13 mm, wat betekent dat deze strip geschikt is voor achterdeuren waarbij de deur 7-13 mm dieper ligt dan het kozijn. Deze strip is ook met andere terugliggingsmaten verkrijgbaar.

Kortom: de SecuStrip Plus Anti-Inbraakstrip Achterdeur Zwart Grijs Fijnstructuur SKG* 2300 mm, 7-13 mm zorgt voor extra beveiliging van je achterdeur.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort SecuStrip Anti-Inbraakstrip Plus, Achterdeur, terugligging 7-13 mm RAL 7021 zwartgrijs / fijn structuur L 2300 mm
Productnummer 118817
Gewicht product 4290 gr
Hoogte product 2.3 m
Breedte product 4.9 cm
Type(nummer) Achterdeur
Merk Secu
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleur Zwartgrijs
Kleurfamilie Zwart
Kleurnummer RAL 7021
Politiekeurmerk veilig wonen Ja
Lijn SecuStrip
Skg waardering 1 ster
Materiaal Metaal
Afwerking Verzinkt, Gecoat
Wecycle Nee
Type artikel Anti-inbraakstrip
Stibat Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken