14 klantreviews
34.
99
In welke bouwmarkt te koop?

Productomschrijving

  • Brandklasse AB
  • Inclusief ophangbeugel
  • 2000 ml schuim
  • Ideaal voor thuis, in de auto, caravan of boot

Smartwares

Is er brand? Raak dan niet in paniek. Doof het vuur snel en doeltreffend met de brandblusser van Smartwares, je voorkomt hiermee grotere schade. Zorg ervoor dat er altijd een brandblusser en/of branddeken in de buurt is. De SB2 schuimblusser van Smartwares is gemakkelijk in het gebruik. Bewaar de schuimblusser op een toegankelijke plaats, zodat u er snel bij kunt wanneer er brand is. De Smartwares Brandblusser SB2 2000 ml Schuim Brandklasse AB Inclusief Ophangbeugel is direct gebruiksklaar en gemakkelijk te bedienen. Met een schuimblusser spuit je een afsluitende laag schuim over de brandende stoffen. Hierdoor dooft het vuur snel en kan het niet opnieuw ontbranden. Het schuim geeft bovendien weinig gevolgschade.


Specificaties
Er zijn verschillende soorten brand. De soort brand wordt uitgedrukt in een brandklasse. De Smartwares brandblusser is geschikt voor de volgende brandklassen: Brandklasse A: Vaste stoffen zoals papier, hout en textiel. Brandklasse B: Vloeistoffen zoals olie, benzine en kunststoffen. De inhoud van de schuimblusser is 2000 ml. Er is ook nog een schuimblusser met een inhoud van 2000 ml verkrijgbaar.

Lees meer

Vaak samen gekocht

Smartwares Blusdeken 100x100cm
1 klantreview
De branddeken SW BBD130 van Smartwares is geschikt voor kledingbranden, brand in de prullenbak en vlam-in-de-pan. Het vuur wordt snel gedoofd waardoor grotere schade voorkomen w... De branddeken SW BBD130 van Smartwares is geschikt voor kledingbranden, brand in de prullenbak en...
17.
99
Bekijk alles in blusdeken
Carpoint EHBO Set Euro
7 klantreviews
Deze Carpoint EHBO-set Euro is altijd handig om in de auto te hebben. In een aantal landen is het zelfs verplicht om een verbandtrommel in de auto te hebben. In deze 41-delige E... Deze Carpoint EHBO-set Euro is altijd handig om in de auto te hebben. In een aantal landen is het...
15.
49
Bekijk alles in verbandtrommel
AngelEye Koolmonoxidemelder Inclusief 1 jaar Batterij
8 klantreviews
Deze AngelEye koolmonoxidemelder inclusief batterij detecteert koolmonoxide direct wanneer dit vrij komt. Koolmonoxide is een onzichtbaar en reukloos gas, dat ontstaat bij onvol... Deze AngelEye koolmonoxidemelder inclusief batterij detecteert koolmonoxide direct wanneer dit vr...
49.
99
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in koolmonoxidemelder

Specificaties

Product
Productnummer 564147
EAN 8711658470665
Gewicht product 3.900 gr
Hoogte product 39 cm
Lengte product 12 cm
Breedte product 12 cm
Merk Smartwares
Algemeen
Inclusief bevestigingsmateriaal Nee
Inclusief manodrukmeter Ja
Type Schuimblusser
Technische kenmerken
Brandklasse Brandklasse A, Brandklasse B
Etiketinformatie
Gevaren­pictogrammen
Signaalwoord
Gevaren­aanduidingen H320: Veroorzaakt oogirritatie. H313: Kan schadelijk zijn bij contact met de huid. H333: Kan schadelijk zijn bij inademing.
Voorzorgs­maatregelen Inademing van stof/ rook/gas/nevel/dampen/spuitnevel vermijden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Overeenkomstig … bewaren. NA INSLIKKEN: Een arts raadplegen. P285: Bij ontoereikende ventilatie een geschikte adembescherming dragen. P281: De nodige persoonlijke beschermingsuitrusting gebruiken. Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Op een goed geventileerde plaats bewaren. Op een droge plaats bewaren. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water/… wassen. Na inademing: bij ademhalingsmoeilijkheden het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. Na het werken met dit product … grondig wassen. GEEN braken opwekken. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Buiten het bereik van kinderen houden.

Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, al na een uur af te halen in jouw bouwmarkt
  • 30 dagen bedenktijd

Vandaag besteld, al na een uur af te halen in jouw bouwmarkt

Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen bouwmarkt. Tijdens bouwmarkt openingstijden krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

30 dagen bedenktijd

Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.
Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar de gemeentelijke milieustraat of lever ze in bij GAMMA.

Verkoop aan ondernemers

Verkoop aan ondernemers is mogelijk indien het gaat om eigen gebruik en niet meer dan een redelijke hoeveelheid wordt afgenomen.

Reviews worden geladen

Recent bekeken