Smartwares Mini Alarmsysteem met Bewegingsmelder Magneetcontact en Afstandsbediening Draadloos HA701IP

€ 369.00
184.
50
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Met app
  • Uit te breiden

Het Smartwares Mini Alarmsysteem met Bewegingsmelder Magneetcontact en Afstandsbediening Draadloos HA701IP is een uitgebreid systeem om je woning of bedrijfspand te beveiligen.

Specificaties
De magneetdetector zorgt ervoor dat de sirene, met een geluidsniveau van 110dB, afgaat wanneer het beveiligde raam/de beveiligde deur geopend wordt. Dit komt doordat het magnetisch veld van de detector bij het openen verbroken wordt. Met behulp van de bewegingsmelder beveilig je een ruimte. Zodra de bewegingsmelder beweging waarneemt in de beveiligde ruimte, zal het alarm afgaan. Grote kans dat ongewenste bezoekers dan snel op de vlucht slaan! Doordat dit SW HA701IP alarmsysteem van Smartwares gebruiksklaar wordt aangeleverd en geen kabels heeft (het functioneert via een draadloos 868 MHz signaal), is het gemakkelijk te installeren. Met de handzame meegeleverde afstandsbediening schakel je het systeem eenvoudig in- en uit. Ook is het mogelijk om via de ingebouwde internetmodule een verbinding te creëren tussen het Smartwares SW HA701IP beveiligingssysteem en jouw smartphone, zodat je het systeem via een smartphone te bedienen is. Verder is de SW HA701IP beveiligd tegen sabotage.

Uitbreiden
Indien gewenst kun je het Smartwares systeem verder uitbreiden met meer bewegingsdetectoren, magneetcontacten en andere accessoires zoals een touchscreen codeslot en een “badge” waarmee je het systeem kunt in- en uitschakelen bij het codeslot, zonder dat je een pincode hoeft in te geven.

Inhoud alarmset
Het Smartwares SW HA701IP alarmsysteem bevat de volgende onderdelen: Smartwares HA701IP alarmcentrale met ingebouwde 110dB sirene, 1 slim line design bewegingsdetector , 1 slim line design magneetcontact en een 1 slim line design afstandsbediening.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Alarmsysteem met app
Productnummer 564154
Gewicht product 1239 gr
Merk Smartwares
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleurfamilie Wit
Soort diefstalalarm Alarmnetwerk in verschillende zones
Wecycle Nee
Stibat Nee
Type artikel Alarmset
Gebruik
Geschikt voor vochtige ruimtes Nee
Geschikt voor app Ja
Binnen/buitengebruik Binnen
Geschikt voor Deuren, Ramen
Technische kenmerken
Alarm volume 110.0 dB
Max. bereik 75.0 m
Voeding Batterijen
Draadloos Ja
Draadloos protocol 868 Mhz
Uitbreidbaar Ja
Smarthome Nee
Smarthome bediening Geen
Accessoires
Met afstandsbediening Ja
Reviews worden geladen

Recent bekeken