St. Marc verfreiniger 1,6 kg

(6 klantreviews)
7.
99

Productomschrijving


  De St. Marc verfreiniger 1,6 kg is een verfreiniger in poedervorm met dennenharszeep. Dennenharszeep is een plantaardige verfreiniger op basis van pijnboomharsen en verzeepte olie. Zeer geschikt voor het schoonmaken van metaal, hout, schilderwerk, tegels, kunststoffen, enzovoorts. Ook te gebruiken als behang afweek, in combinatie met warm water.

  Groot voordeel van dennenharszeep ten opzichte van traditionele ammonia is de aangename dennengeur en dat het volledig biologisch afbreekbaar is. Een pak gaat daarna ook nog eens lang mee en is op lange termijn daarmee ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee.

  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productsoort Verfreiniger
  Productnummer 499371
  Gewicht product 1700 gr
  Hoogte product 23.1 cm
  Lengte product 6.2 cm
  Breedte product 14.4 cm
  Type(nummer) Verfreiniger
  Merk St Marc
  Duurzaam Nee
  Algemeen
  Type artikel Ontvetter reiniger
  Gebruik
  Binnen/buitengebruik Binnen, Buiten
  Toepassing Schoonmaken
  Materiaal van doeloppervlak Behang, Verf
  Etiket informatie
  Gevarenaanduidingen Waarschuwing
  Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
  Voorzorgsmaatregelen Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product … grondig wassen. P301+P310: NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.

  Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen

   Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen bouwmarkt. Tijdens bouwmarkt openingstijden krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
   Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

   30 dagen bedenktijd

   Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.
   Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

   Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

   Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar de gemeentelijke milieustraat of lever ze in bij GAMMA.

  Reviews worden geladen

  Recent bekeken