Stokpalm Rhapis Palm met Elho Bloempot Brussels Zwart

79.
95
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Zeer sterke palm
  • Incl. Elho Bloempot Zwart
  • Makkelijk in onderhoud
  • Gratis thuisbezorgd

Kijk aan, dit is een mooie plant, maar heb je de bloempot al gezien? Dit is namelijk een Elho Brussels bloempot, bekend om zijn hoge kwaliteit. Een ronde zwart kleurige bloempot die in elk interieur past en zeker tegen een stootje kan. De diameter van deze pot is ongeveer 30 cm. Daarnaast is deze fantastische bloempot ook nog eens waterdicht. Je loopt dus geen risico wanneer je deze op een houten tafel plaatst, met naast de pot gieten natuurlijk als uitzondering.

Maar laten we de plant niet vergeten! Deze Rhapis Palm, of ook wel Stokpalm genoemd, heeft bamboeachtige stammen en behoort tot een van de sterkste kamerpalmen die er zijn. Met een gemiddelde hoogte van 110 cm en een potmaat van 27 cm is dit een prima aankleding voor je woning. De plant kan zeer goed tegen een schaduwrijke positie en heeft geen last van luchtvochtigheid, vloerverwarming of licht. Oorspronkelijk komt deze palm uit uit de regenwouden van Zuid-China, maar dankzij GAMMA haal je hem eenvoudig je woonkamer in. In de GAMMA webshop kun je deze plant ook met een soap-, wit- of antraciet kleurige Elho bloempot kopen.

Verzorgen Stokpalm
Deze kamerplant heeft van alle kamerplanten het minste zonlicht nodig. Je kan de deze Stokpalm rustig op een standplaats in de schaduw neerzetten. De grond van de palm moet altijd vochtig zijn, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Heeft de palm een donkere standplaats, dan heeft deze sterke plant niet veel water nodig. Wil je de stokpalm wat laten groeien? Zorg dan dat hij wat lichter staat.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 624151
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Bloeikleur Groen
Bloeiperiode Gehele jaar
Hoogte bij aanschaf 110.0 cm
Hoogte na 1 jaar 115.0 cm
Bladhoudend Nee
Eetbaar Nee
Watergeven Regelmatig en veel
Plantvorm Zuil
Standplaats Halfschaduw
Potmaat 27.0 cm
Beschikbaarheid Gehele jaar
Nederlandse naam Rhapis Excelsa
Latijnse naam Rhapis Excelsa met Elho Brussels Round pot Black
Met pot Ja
Type artikel Stokpalm
Reviews worden geladen

Recent bekeken