U-profiel Teak voor balkonscherm 150 cm

2.
99
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

 • Lengte: 150cm
 • Kleur: Teak
 • Materiaal: Kunststof PVC
 • Werkt het balkonscherm strak af

 • U-profiel Teak voor balkonscherm 150 cm

  Het U-profiel Teak voor balkonscherm, 150 cm, is gemaakt voor het balkonscherm PVC Teak dat je ook bij GAMMA kunt kopen. Met het profiel dek je je balkonscherm netjes af aan de bovenzijde. Het voorkomt dat er vuil, regen en ongedierte in de open bovenzijde komen. Bovendien bedek je de scherpe randjes en zorg je voor een keurige afwerking van je tuinscherm. Het profiel is van kunststof, is 150 cm lang in een teak kleur.

  Stevig en strak

  U creëert met de balkonafscheiding een fijne plek waar u compleet tot rust komt. Het balkonscherm U-profiel Teak maakt uw balkonscherm helemaal af. Het heeft een matte, industriële look en sluit feilloos aan op het balkonscherm Teak. Het profiel dekt uw balkonscherm netjes af aan de bovenzijde en is gemakkelijk te bevestigen. U klikt het eenvoudig aan de bovenkant van het balkonscherm vast. Nu bedekt het de scherpe randjes van het scherm. Bovendien wordt het balkonscherm extra verstevigd.

  Beschermt het balkonscherm

  Het U-profiel is van hoge kwaliteit. Het is gemaakt van hetzelfde materiaal als het balkonscherm, namelijk van hoogwaardig PVC kunststof. Hierdoor kan het weersinvloeden als regen en wind goed verdragen. Het U-profiel gaat dan ook jarenlang mee. Het zorgt ervoor dat er geen vuil, regen of ongedierte in de open bovenkant van het scherm naar binnen komt. Ook geeft het U-profiel het balkonscherm een mooie, afgewerkte look. Het profiel is 150 cm lang en heeft de perfecte breedte en kleur voor een balkonscherm. Kortom, het balkonscherm U-profiel Teak zorgt voor een fraaie afwerking van uw balkonscherm. Daarnaast voorkomt het vuil, regen en ongedierte in het scherm. Het profiel komt overeen met het balkonscherm in kleur en materiaal. Het U-profiel maakt het balkonscherm helemaal af!

  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productnummer 159094
  Gewicht product 100 gr
  Merk Videx
  Duurzaam Nee
  Algemeen
  FSC-keurmerk Nee
  PEFC keurmerk Nee
  Type artikel Balkonscherm accessoire
  Kleurfamilie Hout
  Materiaal Kunststof
  Etiket informatie
  Reviews worden geladen

  Recent bekeken