bosch professional
Bosch Professional - header en intro tekst

GAMMA verkoopt, naast het Bosch doe-het-zelf assortiment (groene apparaten), ook het Bosch Professional assortiment. Dit assortiment is te herkennen aan de blauwe apparaten. Het Bosch Professional assortiment is ontwikkeld voor dagelijks, zwaar en intensief gebruik. De professionele klusser kan dit gereedschap gebruiken voor bijvoorbeeld grote renovatie projecten. Het assortiment biedt de professionele gebruiker machines met hoge productiviteit, die het mogelijk maken het project zo snel en optimaal mogelijk uit te voeren. Veel machines zijn ontwikkeld voor een specifieke toepassing, waarbij het resultaat voorop staat.

 

Bosch Professional - banner verschil groen -blauw

Wat is precies het verschil tussen de Bosch Doe-Het-Zelf lijn en de Bosch professional lijn? En welke lijn past het beste bij u? Het verschil zit vooral in de frequentie dat u de apparaten gaat gebruiken. Lees op deze pagina het verschil, zodat u de juiste keuze maakt.   

assortiment Bosch Professional bij GAMMA 

voordelen Bosch Professional bij GAMMA 

Bosch Professional - 1+2 jaar garantie

3 jaar garantie

U heeft 3 jaar garantie op al het Bosch Professional elektrische gereedschap en meetgereedschap. Registreer hiervoor uw product binnen 4 weken na aankoopdatum op de website van Bosch. Uitgesloten zijn meegeleverde accessoires, accupacks en oplaadapparaten.

Bosch Professional - 2 jaar premium service voor accus

2 jaar premium service

U krijgt 2 jaar Bosch premium service op Bosch Professional lithium-ion apparatuur (blauwe lijn). Dit is inclusief accu's en oplaadapparaten. Treedt er door slijtage of een materiaal- of fabricagefout een gebrek aan uw geregristeerde Bosch Professional apparaat op, dan vervangt Bosch deze voor u. 

Bosch Professional - Service

Service van GAMMA

De medewerkers in de bouwmarkt staan altijd voor u klaar en helpen u graag met uw vragen. Heeft u geen tijd om naar de bouwmarkt te gaan? Stel dan uw vraag op datvraagik.nl. De bouwmarktmedewerkers beantwoorden uw vraag direct via een live chat. 

Bosch Professional - voordelen - vervangend product bij reparatie

Vervangend product

Wordt uw Bosch Professional machine gerepareerd bij GAMMA en wilt u verder met uw klus? Dan kunt u een vervangend apparaat lenen bij GAMMA tijdens de reparatieperiode. Ga naar uw dichtsbijzijnde bouwmarkt om dit te regelen. 

Gamma Professional - GAMMA bouwmarkten in de buurt

Altijd een bouwmarkt in de buurt

Met 165 GAMMA bouwmarkten in Nederland is er altijd eentje bij u in de buurt. Kijk hier welke bouwmarkt het dichtst bij uw huis of werk is. 

ruime openingstijden

Ruime openingstijden

Alle GAMMA bouwmarkten zijn van 9 tot 9 open. Daarnaast zijn er veel koopzondagen. Wilt u weten welke koopzondag uw bouwmarkt heeft? Kijk dan hier