Bosch Professional

GAMMA verkoopt het Bosch Professional assortiment. Dit assortiment is te herkennen aan de blauwe apparaten. Het Bosch Professional assortiment is ontwikkeld voor dagelijks, zwaar en intensief gebruik. De professionele klusser kan dit gereedschap gebruiken voor bijvoorbeeld grote renovatie projecten. Het assortiment biedt de professionele gebruiker machines met hoge productiviteit, die het mogelijk maken het project zo snel en optimaal mogelijk uit te voeren. Veel machines zijn ontwikkeld voor een specifieke toepassing, waarbij het resultaat voorop staat.

Wat is precies het verschil tussen de Bosch Doe-Het-Zelf lijn en de Bosch professional lijn? En welke lijn past het beste bij je? Het verschil zit vooral in de frequentie dat je de apparaten gaat gebruiken. Lees op deze pagina het verschil, zodat je de juiste keuze maakt. Ben je al helemaal verkocht door Bosch Professional? Bekijk hier het assortiment met de bijbehorende accessoires van Bosch Professional

Bij aankoop van een product uit het assortiment van Bosch Professional geniet je ook van vele voordelen. Na aankoop van een product heb je onder andere recht op 3 jaar garantie en 2 jaar premium services. Bij premium services vervangt Bosch Professional het apparaat voor je op het moment dat je schade lijdt door slijtage of een materiaal- of fabricagefout. Twijfel niet en kom snel langs in een van de 166 GAMMA-Bouwmarkten om het assortiment van Bosch Professional te bekijken.

Recent bekeken