Saldo GAMMA Cadeaupas checken

Saldo opvragen
Betaalmethoden

Wanneer je een bestelling op Gamma.nl doet, kan je direct online veilig betalen. Dit kan via:

 • iDeal
 • Creditcard
 • PayPal
 • Klarna (achteraf betalen)
 • GAMMA Cadeaupas

In alle GAMMA bouwmarkten kun je contant, met creditcard of met een reguliere betaalpas betalen. Ook worden VVV-bonnen en de GAMMA Cadeaupas geaccepteerd. Betalen met American Express is niet mogelijk. Ook kun je betalen met diverse cadeaukaarten zoals KlusCadeau, Huis en Tuincadeau en DE cadeaukaart. Deze zijn vooralsnog alleen in te wisselen in de bouwmarkt.

VVV Cadeaukaart

Met de VVV Cadeaukaart of -bon kun je betalen in alle GAMMA bouwmarkten in Nederland. Ook via de webshop kan je met de VVV Cadeaukaart betalen. Kies de optie Cadeaukaart inwisselen in het winkelmandje, vervolgens vul je het kaartnummer en de pincode in.

Je kunt tot 50 euro van de transactie betalen met het tegoed van je VVV Cadeaukaart. Het overige tegoed blijft op je VVV kaart staan en kun je bij een volgende transactie gebruiken. Het is ook mogelijk om een deel van de transactie met een VVV Cadeaukaart te betalen en een deel via een andere betaalmethode.

Is een bestelling geannuleerd of geretourneerd die je (deels) hebt betaald met een VVV Cadeaukaart? Dan ontvang je een GAMMA Cadeaubon.

GAMMA Cadeaupas

De GAMMA Cadeaupas is altijd een leuk cadeau om iemand te feliciteren, te bedanken of voor een housewarming. De GAMMA Cadeaupas is te gebruiken in elke GAMMA bouwmarkt in Nederland en in de webshop.

Cadeaupas aanschaffen

De GAMMA Cadeaupas is verkrijgbaar in de GAMMA bouwmarkt, bij Albert Heijn, Bruna, Etos, Blokker en Jumbo. Je kunt kiezen voor iedere gewenste waarde tussen de €5 en €150. Het tegoed kan je in delen besteden.

Geldigheid

Het tegoed op de fysieke GAMMA Cadeaupas is onbeperkt geldig. De digitale Cadeaupas is vijf jaar geldig.

Saldo checken

Weten hoeveel er (nog) op je cadeaupas staat? Check het saldo online of vraag het op bij de kassa in een GAMMA bouwmarkt.

Bekijk hier de algemene voorwaarden van de GAMMA Cadeaupas.

Achteraf betalen

Je kunt achteraf betalen via onze betaalpartner Klarna. Zodra wij de bestelling verzenden, ontvang je per e-mail een digitale factuur van Klarna. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. Klarna voert een kredietcheck uit. Bij artikelen met een levertijd langer dan 3 weken is het helaas niet mogelijk om met Klarna te betalen.

Voor vragen over de achteraf betaling of een afgekeurde bestelling via Klarna, kun je contact opnemen met Klarna.

Problemen met betalen

Wat vervelend dat het niet lukt met betalen. Deze tips kunnen je helpen de bestelling toch af te ronden:

 1. Probeer een andere betaalmethode
 2. Probeer te betalen via een andere browser of op een ander apparaat
 3. Probeer het later opnieuw
Factuur opvragen of wijzigen

Alle facturen kan je terugvinden in de orderbevestiging. Heb je deze niet meer? Geen probleem, bekijk je factuur in je GAMMA account of vraag je factuur op via onze klantenservice. Om je gegevens te beschermen kan een factuur niet aangepast worden zodra de bestelling is geplaatst.

Bestelling mislukt, wel geld afgeschreven

Is de bestelling mislukt, maar is er al wel geld afgeschreven? Dan betalen we je automatisch terug. Hoe snel je het geld ontvangt hangt af van de betaalmethode:

 • iDeal of Klarna: binnen 3 werkdagen
 • Creditcard: de reservering wordt binnen 1 werkdag opgeheven
 • GAMMA Cadeaupas: binnen 4 uur opgewaardeerd
Offerte opvragen

Het is niet mogelijk om een offerte aan te maken voor de artikelen die wij aanbieden, dit is een vaste prijs. Via onze webshop kan je per artikel zien wat de prijs is voor de gewenste aantal stuks. Wel kan je een offerte aanvragen voor jouw kleine én grote klussen bij Services & Verhuur van GAMMA.

Terugbetaling

We storten het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo spoedig mogelijk terug op je rekening, uiterlijk binnen 14 dagen. Dit doen we nadat we de producten hebben ontvangen of wanneer je hebt aangetoond dat je de bestelling hebt teruggestuurd. De terugbetaling loopt via dezelfde rekening als waarmee je de bestelling hebt betaald.

Betaald met creditcard of via PayPal

Het duurt maximaal 5 werkdagen voordat het geld op je creditcardrekening of PayPal-account staat.

Betaald met Klarna

Je ontvangt op het rekeningnummer waarmee de Klarna factuur is betaald het aankoopbedrag terug. Heb je nog niet betaald bij Klarna? Dan wordt het aankoopbedrag op de openstaande Klarna factuur in mindering gebracht.
Vragen over de terugbetaling via Klarna? Neem contact met de Klarna klantenservice op.

Betaald met de GAMMA Cadeaupas

Het bedrag wordt omgezet in een nieuwe (digitale) GAMMA Cadeaupas. Het eventuele restbedrag dat betaald is met pin, creditcard of PayPal zal binnen 5 werkdagen worden teruggeboekt op je rekening.

Geretourneerd in de bouwmarkt

De terugbetaling zal via dezelfde rekening lopen als waarmee je de bestelling hebt betaald. Het duurt maximaal 5 werkdagen voordat het geld op je rekening staat.

Terugbetaling (deels) niet ontvangen

Heb je meerdere artikelen geretourneerd? In de retourbevestiging staat welke artikelen er ontvangen zijn. Wanneer je hier artikelen in mist, wordt je retour in delen afgehandeld en terugbetaald. Staat het bedrag na 5 werkdagen nog niet op je rekening? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Betaald met een bouwdepot of rekening verlopen

Dan verloopt de terugbetaling niet automatisch. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Groene cadeaubonnen

Door het land heen geven gemeenten bewoners cadeaubonnen voor de aanschaf van energiebesparende en duurzame producten voor hun woning. Deze groene bonnen kan je vaak bij ons in de bouwmarkt uitgeven.

De voorwaarden verschillen per gemeente. Bij het ontvangen van jouw bon heb je een brief gekregen van de gemeente: hierin staat uitleg over hoe het werkt, wat de voorwaarden zijn en waar je de bon kan uitgeven. Raadpleeg bij vragen jouw gemeente of de verstrekker van de bon.

Op onze website en in de bouwmarkt zijn de deelnemende artikelen met een groen label aangemerkt. Op dit moment kunnen de bonnen alleen in de bouwmarkt ingeleverd worden. Producten die met deze bonnen worden aangekocht kunnen niet geretourneerd worden.

Recent bekeken