inspiratie

Het elektrische tuingereedschap van Bosch Doe-het-zelf

18V Power for All accuplatform

Met de verwisselbare 18 V accu van Bosch kan je bijna 40 apparaten in huis, tuin en huishouden bedienen. Eenvoudiger of flexibeler kan bijna niet!

Bladblazers

Met Bosch bladblazers verwijder je eenvoudig bladeren uit de tuin. Of het nu gaat om het verzamelen van bladeren of het opruimen rond bomen, de bladblazers van Bosch zorgen voor minder werktijd en langer genieten van de tuin.

Robotmaaiers

Dankzij de intelligente, zelfrijdende en efficiënte Bosch Indego robotmaaiers heb je moeiteloos een prachtig gazon.

Grastrimmers

De Bosch gazontrimmers zijn perfect voor het onderhoud van moeilijk bereikbare plekken in jouw tuin. Bosch heeft een breed assortiment gazontrimmers met en zonder snoer voor alle individuele behoeften.

Heggenscharen

Alle Bosch heggenscharen met en zonder snoer zijn licht en krachtig en daardoor ideaal voor het in vorm snoeien en onderhouden van heggen.

Grasmaaiers

Met de grasmaaiers van Bosch geniet je van een onvoorstelbaar maaivermogen en van een schone elektromotor.

Kettingzagen

De Bosch kettingzagen zijn een snelle en krachtige oplossing voor het doorzagen van hout, voor het werken aan bomen en blokken. Ze zorgen voor een goed onderhouden tuin waar jij van kan genieten!

Hogedrukreinigers

De hogedrukreinigers van Bosch zorgen voor moeiteloos reinigen bij een groot aantal klussen, van licht tot zwaar werk, rondom het huis.

Hakselaars

De hakselaars van Bosch zorgen er voor dat jouw tuinafval eenvoudig verwijderd wordt. De hakselaars composteren of mulchen jouw afval in een handomdraai.

Promoties Bosch elektrische tuingereedschap

Op deze pagina kunt u een overzicht vinden van alle actuele Bosch tuingereedschap promoties die geldig zijn in de bouwmarkt én online. Kijk voor alle actievoorwaarden en deelnemende tuingereedschappen op boschacties.nl