inspiratie

De hulpstukken en accessoires van Dremel

Hulpstukken

De verschillende hulpstukken van Dremel zijn samen met je Dremel Multigereedschap te gebruiken, zodat je jouw klus met nog meer precisie en gemak kunt uitvoeren.

Accessoiresets

De accessoiresets van Dremel bevatten een assortiment van de best verkochte (multitool) accessoires. Zo heb je meteen alles in huis om direct van start te gaan. Ook leuk om als cadeau te geven!

Slijpen

Als je gaat slijpen, maak je eigenlijk ruwe vlakken of scherpe hoeken glad voor een strakke afwerking. De slijpaccessoires van Dremel helpen je eenvoudig bij deze toepassingen.

Frezen

Of je nu de afwerkingsranden in je huis van een decoratief accent wilt voorzien of aan de slag wilt met het serieuzere timmerwerk: je kunt niet zonder goede freesaccessoires.

Schuren

Dankzij de schuuraccessoires van Dremel kan je eenvoudig vlakke oppervlakken schuren en decoratieve randen afvlakken.

Reinigen en polijsten

De reinigings- en polijstaccessoires van Dremel laten jouw projecten schijnen. Wanneer je gaat reinigen of polijsten is het belangrijk dat je voor elk project de juiste accessoires gebruikt.

Snijden

Met de juiste snijaccessoires van Dremel kun je het maximale uit al je snijprojecten halen: het snijden van hout, metaal, glas en nog veel meer, alles is mogelijk!

Graveren

Of je nu glas, metaal, hout of kunststof wilt graveren, met een van de 3 belangrijkste graveeraccessoires van Dremel kan je direct aan de slag: hogesnelheidsfrezen, graveerfrezen en diamantstiften.

Lijmen

Met de lijmsticks van Dremel kan je toepassingen voor kleine herstellingen,
renovatiewerken of creatieve projecten realiseren.