inspiratie

Hoe kan ik de kleurcode achterhalen?

Wil je de kleurcode achterhalen van je favoriete verfkleur? Je kunt een kleurcode achterhalen online door deze te scannen in de GAMMA Verf-app. Je kunt een kleurcode van verf ook achterhalen via kleurstalen in de winkel, de kleurenwaaier of op de pot van je eerder aangeschafte verf. Op deze pagina legt GAMMA uit hoe je jouw favoriete kleur verf kunt zoeken en wat je hiermee kunt doen.

Kleur achterhalen via de GAMMA Verf-app

Wil je een kleurcode zoeken via de app? Ga naar de Kleurstudio in de GAMMA Verf-app en kies voor Kleur Match. Maak een foto of upload een bestaande foto, zoals een screenshot van de kleur die je online gevonden hebt. Zo vind je eenvoudig jouw favoriete kleur!

Kleurcode achterhalen met kleurstalen

Ben je in de GAMMA bouwmarkt? Dan kun je via de kleurenwand kiezen uit heel veel kleurstalen. Met de kleurnaam of kleurcode op je kleurstaal kun je vervolgens eenvoudig je favoriete kleur verf bestellen.

Kleurcode achterhalen via de kleurenwaaier

Bij de Verfspecialist in de GAMMA Bouwmarkt kun je veel kleurenwaaiers vinden. Ga met je te verven object of een foto langs om deze te vergelijken en je favoriete kleur uit te zoeken.

Kleurcode achterhalen: aangeschafte verfpot

Heb je eerder verf bij GAMMA besteld en wil je dezelfde verf opnieuw bestellen? Op de pot kun je de kleurcode vinden. Ga naar de GAMMA Verf-app en klik op Verfpaspoort. Heb je bij de aankoop van de verf je GAMMA Voordeelpas laten scannen? Dan vind je jouw aangeschafte verf terug in je Verfpaspoort.

Kleur laten mengen in de bouwmarkt

Kleurcode gevonden? Laat je favoriete kleur dan mengen in de GAMMA bouwmarkt of bestel je favoriete mengverf online. Zo kun je thuis snel aan de slag met je verfklus!

Deze inspiratie komt voor in