inspiratie

Over SKIL

SKIL heeft sinds de uitvinding van de cirkelzaag in 1924 een uitstekende reputatie opgebouwd. Een reputatie die is gebaseerd op de verkoop van meer dan 130 miljoen gereedschappen, talrijke onderscheidingen in onafhankelijke tests en vele unieke innovaties.

SKIL weet beter dan wie dan ook dat het voor doe-het-zelf-klussen en zware projecten het belangrijkste is om deze eenvoudig, snel en succesvol te klaren. De taak van SKIL elektrische gereedschappen is om de klus eenvoudiger, en niet moeilijker of lastiger te maken. Daarom heeft SKIL zich altijd gericht op de ontwikkeling van intelligente producten die betaalbaar en eenvoudig in gebruik zijn. Een filosofie die van SKIL een van 's werelds meest toonaangevende merken elektrisch gereedschap heeft gemaakt.

Brushless gereedschappen: sneller, krachtiger en 10x langere levensduur


Als je op zoek bent naar een draadloze oplossing voor de meest uitdagende klussen, dan zijn SKIL koolborstelloze gereedschappen de perfecte keuze. Brushless motoren zijn sneller, krachtiger en gaan 10x langer mee dan motoren met koolborstels. SKIL voegt steeds meer koolborstelloze gereedschappen toe aan zowel het assortiment elektrisch gereedschap als tuingereedschap. Ze bevatten allemaal hetzelfde Energy Platform-batterijsysteem, aangedreven door de unieke Keep Cool™ technologie. Op brushless geldt 5 jaar garantie.

Klusgarantie

Binnen 30 dagen niet tevreden over de machine? Dan krijg je het aankoopbedrag van de machine terug. Dit is alleen van toepassing op de Brushless machines van Skil, bij het inleveren van de machine en bon in de winkel. Dit geldt ook op de accu en lader, als deze tegelijkertijd met de machine zijn aangeschaft.

Bekijk het brushless assortiment

PWRCORE 20: Ieder gereedschap. Iedere klus. Eén accu


Met de 20V Max Lithium-Ion accu’s van SKIL ben je flexibeler dan ooit. De accu's zijn namelijk niet alleen gebouwd om te presteren, ze passen meteen ook op alle andere gereedschappen van het 20V Max Energy Platform. Eén accu volstaat dus voor al jouw gereedschappen van dit Accu platform.

De Energy Platform-gereedschappen worden geleverd met of zonder accu. Je kan dus andere SKIL 20V Max gereedschappen gebruiken zonder overbodige extra accu's en laders te moeten kopen.

Alle SKIL Energy Platform-accugereedschappen maken gebruik van de Keep Cool™-accutechnologie, die een verlenging van de gebruiksduur tot 25% oplevert en de levensduur van de accu verdubbelt. Hierdoor kan je langer zorgeloos blijven doorwerken. De ActivCell™-technologie zorgt daarnaast voor een optimaal energieverbruik en maximale accuprestaties. Wat de klus ook is, je haalt keer op keer het maximale uit een SKIL accu.

SKIL accu tuingereedschap: groots in prestaties, compact in opslag


De 20V Max tuingereedschappen van SKIL zijn krachtiger, slimmer en sneller dan ooit. Je tuinklus is snel geklaard met een SKIL tool. Dankzij het ruimtebesparende ontwerp en de gratis meegeleverde Easy Storage haak waarmee je jouw grastrimmer, bladblazer of heggenschaar eenvoudig aan de muur hangt, nemen de gereedschappen, na gebruik, nauwelijks ruimte in beslag. De accu-tuingereedschappen van SKIL zijn onderdeel van het 20V Max Energy Platform batterijsysteem. Je hebt dus maar één accu nodig voor zowel uw klussen in huis als in de tuin.

Bekijk accu tuingereedschap

SKIL innovaties


SKIL staat voor gemak, innovatie en kwaliteit. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van uitstekende gereedschappen die de lat hoger leggen op het vlak van ontwerp, technologie en gebruiksgemak. Gamma verkoopt SKIL gereedschappen die boordevol gepatenteerde innovaties zitten, zoals schuurmachines zonder filter met X-Flow stofopvang. Daardoor werk je niet alleen schoner, je kan ook langer werken dankzij een stofafzuigsysteem dat niet aan kracht verliest als de stofopvang zich vult. Een ander voorbeeld zijn decoupeerzagen die zijn uitgerust met een unieke 180° LED-verlichting, die de zaaglijn zonder schaduwen verlicht met een brede lichtbundel. Met optimaal zicht op de zaaglijn is het veel makkelijker werken.

Bekijk alle innovaties

#SKILhelps


Ben je niet alleen geholpen met kwalitatieve, betrouwbare gereedschappen, maar heb je ook wat ondersteuning nodig bij uw klus? Of het nu gaat om het ophangen van een schilderij, het leggen van een laminaatvloer of een groter project zoals het bouwen van een boomhut, bij SKIL ben je aan het juiste adres. Al vele jaren staat SKIL bekend om haar goede klusinformatie. Hieronder vind je enkele voorbeelden van #SKILhelps informatie.