keuzehulp

Wat is een slimme deurbel?

Misschien heb je de term 'slimme deurbel' wel eens gehoord. Maar wat is een slimme deurbel precies? Wat is het verschil met een traditionele deurbel? Onze GAMMA experts vertellen je er meer over op deze pagina.

Een slimme deurbel werkt bijna hetzelfde als een ‘gewone’ deurbel, maar bij een slimme deurbel ontvang je een melding op je telefoon wanneer iemand aanbelt. Zelfs wanneer je niet thuis bent kun je via een app op je smartphone communiceren met wie er voor je deur staat. Daarnaast hebben veel slimme deurbellen een ingebouwde camera, waarmee je de omgeving voor de deur in de gaten kunt houden.

Voordelen van een slimme deurbel

Gewone deurbel

  • Goedkoper in aanschaf
  • Heeft een compact formaat
      

Slimme deurbel

  • Altijd op de hoogte als er iemand aanbelt
  • Communiceren met je bezoekers, ook als je niet thuis bent
  • Extra beveiliging voor je woning
  • Te koppelen met andere apparaten

Altijd op de hoogte als er iemand aanbelt

Door de ingebouwde camera in de slimme deurbel kun je altijd zien wie er voor jouw deur staat. Via de app kun je de videobeelden bekijken. Zo kun je ook als je niet thuis bent toch zien wie er aanbelt. Het is ook mogelijk om eerdere beelden terug te kijken.

Altijd communiceren met je bezoekers

Ben je niet thuis en staat er iemand voor je deur? Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je communiceren met je bezoekers. Via de app kun je zo laten weten aan je bezoekers dat je niet thuis bent. Zo kun je een pakketbezorger bijvoorbeeld laten weten dat hij een pakketje bij de buren mag afleveren.

Extra beveiliging voor je woning

Een slimme deurbel is niet alleen een deurbel maar ook een beveiligingscamera. Op de ingebouwde camera kan je bewegingsdetectie instellen en worden automatisch beelden opgenomen. Zo kun je ook niet gewenste bezoekers zien die niet van plan zijn om aan te bellen. Een slimme deurbel levert dus een extra stukje beveiliging op.

Te koppelen met andere apparaten

Maak je al gebruik van andere slimme apparaten? Dan kun je deze koppelen met je slimme deurbel. Zo kan je deurbel samenwerken met slimme sloten of springt je slimme verlichting automatisch aan.

Iets voor jou?

Benieuwd welke slimme deurbel bij jouw woning past? Bekijk ons assortiment.

Deze keuzehulp komt voor in