Inbraakbeveiliging

Een fijne woning moet veilig zijn. Daarom biedt GAMMA verschillende oplossingen om van jouw huis een veilig thuis te maken. Begin bij de basis en beveilig je deuren en ramen goed. Monteer een veiligheidsslot, deurbeslag én een cilinder. Dit kun je vervolgens aanvullen met een goed alarmsysteem en smart apparatuur om de veiligheid in huis verder te optimaliseren.

Welk alarmsysteem en andere veiligheidsoplossingen jij nodig hebt, hangt af van je woonsituatie. Woon je in een grote losstaande woning, een klein appartement of in een rijtjeshuis? GAMMA geeft handige beveiligingstips en legt uit hoe je de basisbeveiliging thuis altijd op orde houdt.

Goede deurbeveiliging

De meeste inbraken vinden plaats bij de voor- of achterdeur. Om je huis te beschermen tegen inbraak is het dus goed idee om die plek aandacht te geven. Want alleen al met het plaatsen van een veiligheidsslot, -cilinder en deurbeslag verminder je de kans op inbraak met 90 procent. Benieuwd hoe je een deur het beste beveiligt?

Met dit assortiment maak je jouw huis inbraakveilig

Bij GAMMA heb je keuze uit een ruim assortiment inbraakbeveiliging. Van verlichting met bewegingssensor en slimme deurbellen met camera’s tot deurbeveiliging van de allerhoogste kwaliteit.