Het aanleggen van een split airco systeem is geen standaard doe-het-zelf-klus. Gelukkig staat er bij GAMMA Klusservice altijd een vakman voor je klaar die deze klus voor jou uit handen neemt. Zo weet je zeker dat deze vakkundig wordt geïnstalleerd en kun je binnen mum van tijd genieten van een airco in huis.

  • Snel een betrouwbare vakman
  • Niet tevreden? Wij lossen het op
  • Standaard 12 maanden garantie

Airco's inclusief montage

Eurom split-unit airco MDA Woods-9 2600 W inclusief montage
14 klantreviews
Onze Eurom Split AC MDA Woods-9 is een elegante airconditioner met een geïntegreerd display. Deze Split Unit airconditioner kan jouw huis verkoelen met 9000 BTU (2600 Watt) en k... Onze Eurom Split AC MDA Woods-9 is een elegante airconditioner met een geïntegreerd display. Deze...
1499.
00
1599.00
Aanbieding nog 9 dagen geldig
Bekijk alles in airco
Eurom split-unit airco MDA Woods-12 3500 W inclusief montage
32 klantreviews
Algemene informatie Onze Eurom Split AC MDA Woods-12 is een mooie airconditioner met een geïntegreerd display. Deze Split Unit airconditioner kan jouw huis verkoelen met 12000 B... Algemene informatie Onze Eurom Split AC MDA Woods-12 is een mooie airconditioner met een geïntegr...
1599.
00
1699.00
Aanbieding nog 9 dagen geldig
Bekijk alles in airco
Eurom split-unit airco MDA Woods-18 5200 W inclusief montage
23 klantreviews
Algemene informatie Onze Eurom Split AC MDA Woods-18 is een mooie airconditioner met een geïntegreerd display. Deze Split Unit airconditioner kan jouw huis verkoelen met 18000 B... Algemene informatie Onze Eurom Split AC MDA Woods-18 is een mooie airconditioner met een geïntegr...
1899.
00
1999.00
Aanbieding nog 9 dagen geldig
Bekijk alles in airco

Split airco laten installeren bij GAMMA

Met de split airco unit die je bij GAMMA in het assortiment vindt, kun je jouw huis verkoelen, verwarmen én ontvochtigen. Je hebt dus het hele jaar profijt van deze slimme en stijlvolle airconditioner. Een split airco bestaat uit twee onderdelen: een binnen- en een buitenunit. Dit apparaat is ook nog eens milieuvriendelijk: door de handige slaapstand koelt of verwarmt de airco geleidelijk steeds minder en dankzij de timer schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit. Er is keuze uit drie verschillende modellen.

Vakkundige airco monteur

Je split airco laten installeren door een erkend vakman? Bij GAMMA koop je een airco inclusief een standaard montage (exclusief meerwerk). Bij deze klus wordt rechtstreeks via de binnenmuur naar buiten geboord, met leidingen tot maximaal 7 meter. Daarnaast krijg je automatisch 12 maanden garantie op de installatie. Is er binnen dat jaar iets mis met jouw split airco? Dan staat GAMMA voor je klaar. Lees in onze algemene voorwaarden of de productvoorwaarden van jouw split airco unit meer over deze garantie.

Zo werkt de montage van je split airco

1. Bestellen
Koop jouw split airco (inclusief montage) bij GAMMA.
2. GAMMA Klusservice aanvragen
Na jouw aanvraag ontvang je een mail met aanvullende vragen om het meerwerk in kaart te brengen en drie voorkeursdagen door te geven. Zo zorgen we ervoor dat de montage straks perfect verloopt!
3. Afspraak maken
Vragenlijst ingevuld? Je ontvangt binnen 3 werkdagen de montagedatum. Lukt dit niet op één van je voorkeursdata dan neemt GAMMA Klusservice contact met je op.
4. Voorbereiden
Laat de airco uiterlijk twee dagen van tevoren bezorgen. Zorg er daarnaast voor dat de montageplek bereikbaar is en dat er elektra aanwezig is in de buurt van de binnenunit.
5. Laten installeren
Onze ervaren vakman komt de split airco installeren.
6. Betalen
Na afloop ontvang je van ons een betaallink via iDeal voor het eventuele meerwerk. Zo betaal je de overige kosten snel en eenvoudig!

Split airco meerwerk

In enkele gevallen is de standaard montage niet genoeg. Wil je bijvoorbeeld de airco op het dak laten plaatsen of zijn je buitenmuren van beton dan is dat geen probleem. Ook dergelijk meerwerk nemen we graag uit handen. Dit is afhankelijk van de individuele situatie. Eventueel meerwerk kan bestaan uit:
- Dakdoorvoer inclusief condensator: 247 euro
- Muurdoorvoer door beton: 102 euro
- Extra meter leidingen (bij meer dan 7 meter): 91 euro per meter
- Hoogwerker (bij montage hoger dan 6 meter): 629 euro

Bekijk het assortiment

Recent bekeken