• Snel een betrouwbare professional
  • Niet tevreden? Wij lossen het op
  • Standaard 12 maanden garantie

Kan jij wel wat deskundige hulp gebruiken bij het ophangen van jouw split airco? Of heb je te weinig tijd om de klus zelf uit te voeren? Bij GAMMA helpen wij je graag met het monteren van jouw split airco. Denk hierbij aan het ophangen van de binnen- en buiten-unit, het gat voor de leiding boren en de elektrokabel tussen de units veringen en de condensafvoer aanleggen.

Let op!

De daadwerkelijk installatie, zoals het koppelen van de koelleidingen, het in werking stellen van de airco en natuurlijk het grondig testen van de airco op koelen, verwarmen en de condensafvoer, moet altijd worden uitgevoerd door een erkende installateur! Dit wettelijk verplicht en daarom koop je bij GAMMA een split airco altijd inclusief aansluiting.

Laat je split airco plaatsen door GAMMA

De ervaren professionals van onze kluspartner “Uw montagedienst” zorgen ervoor dat de montage snel en efficiënt wordt uitgevoerd. Daarnaast krijg je automatisch 12 maanden garantie op de montage. Is er binnen dat jaar iets mis met jouw split airco? Dan staat GAMMA voor je klaar.

Extra meerwerk
In enkele gevallen is de standaard montage, waarbij de monteurs rechtstreeks via de binnenmuur een gat naar buiten boren en leidingen tot maximaal 7 meter plaatsen, niet genoeg. Wil je bijvoorbeeld de airco op het dak laten plaatsen of zijn je buitenmuren van beton dan is dat geen probleem. Ook dergelijk meerwerk nemen we graag uit handen. Dit is afhankelijk van de individuele situatie. Eventueel meerwerk kan bestaan uit:

  • trildempers plaatsen (64 euro per set)
  • dakdoorvoer (116 euro)
  • montage condenspomp (236 euro)
  • muurdoorvoer door beton (131 euro)
  • extra meter leidingen bij meer dan 7 meter (102 euro per meter)

Je split airco in 6 eenvoudige stappen laten monteren en installeren

Stap 1: Bestellen

Koop jouw split airco inclusief montage en aansluiting (exclusief meerwerk) bij GAMMA.

Stap 2: GAMMA klusservice aanvragen

Na jouw aanvraag ontvang je een mail met aanvullende vragen om het meerwerk in kaart te brengen en drie voorkeursdagen door te geven. Zo zorgen we ervoor dat de montage straks perfect verloopt!

Stap 3: Afspraak maken

Vragenlijst ingevuld? Je ontvangt binnen 3 werkdagen de montagedatum. Lukt dit niet op één van je voorkeursdata dan neemt 'uw Montagedienst' contact met je op.

Stap 4: Voorbereiden

Laat de airco uiterlijk twee dagen van tevoren bezorgen. Zorg er daarnaast voor dat de montageplek bereikbaar is en dat er elektra aanwezig is in de buurt van de binnenunit.

Stap 5: Laten installeren

Een ervaren professional van onze partner 'uw Montagedienst' komt de split airco monteren en installeren.

Stap 6: Betalen

Na afloop ontvang je van onze parnter 'uw Montagedienst' een betaallink via iDeal voor het eventuele meerwerk. Zo betaal je de overige kosten snel en eenvoudig!

Onze split airco modellen inclusief montage- en aansluitingsservice

Ben je geïnteresseerd in onze klusservice? Bekijk hier dan alle onze split airco modellen inclusief montage- en aansluitingsservice en laat ons jou helpen met het monteren van jouw split airco!

Recent bekeken