Wat moet de timmerman doen?
Voer een omschrijving in
Waar moet de timmerman heen?
Bezig met zoeken
Voer je locatie in
Wanneer moet er iemand komen?
Zo snel mogelijk
We zorgen dat er zo snel mogelijk een timmerman bij je langs komt
89/uur
+€24.95
servicekosten
Kies beschikbaarheid
Kies zelf de datum en tijdstippen dat het jou uitkomt
v.a. 59/uur
+€24.95
servicekosten
Selecteer een optie

De vakman komt binnen een tijdvak van 2 uur bij je langs zodat je niet onnodig hoeft te wachten.

Jouw gegevens
Voer je voornaam in
Voer je achternaam in
Voer een geldig e-mailadres in
Voer een geldig telefoonnummer in

GAMMA Klusservice werkt voor deze service samen met Zoofy BV. Je gaat met het afnemen van deze service een overeenkomst aan met Zoofy. Zie de algemene voorwaarden en het privacy statement.

Klus klaar? Je ontvang een factuur per mail. Betalen kan na afronding heel simpel via Tikkie of iDeal.

De klusservice voor jouw nieuwe achterdeur

Als je een nieuwe achterdeur hebt gekocht voor je huis, is het ophangen ervan een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat deze goed functioneert en er mooi uitziet. Het laten afhangen van je nieuwe achterdeur door de GAMMA klusservice kan ervoor zorgen dat dit proces soepel verloopt, en dat je deur op de juiste manier wordt geplaatst.

Met de GAMMA klusservice ben je verzekerd van een professionele installatie van je nieuwe achterdeur. De vakmensen van onze kluspartner hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze deuren moeten afhangen zodat ze perfect passen en goed functioneren. Of je nu op zoek bent naar hulp bij het afhangen van nieuwe achterdeuren, of het vervangen van oude, versleten achterdeuren, onze klusservice staat voor je klaar.

Het laten afhangen van achterdeuren door GAMMA biedt nog meer voordelen. Zo nemen wij het werk van je over, zodat jij tijd hebt voor andere belangrijke zaken. Daarnaast beschikken de vakmensen van onze kluspartner over het juiste gereedschap om de klus snel en efficiënt uit te voeren. Dit betekent dat je achterdeur snel geïnstalleerd wordt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadigingen of onjuiste plaatsing.

De GAMMA klusservice is een betaalbare en gemakkelijke manier om jouw nieuwe achterdeur snel en vakkundig te laten afhangen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit van het werk en kunt snel genieten van een nieuwe deur. Ben je geïnteresseerd in onze klusservice? Boek hierboven je afspraak en laat ons jou helpen met het afhangen van jouw nieuwe achterdeur!

  • Maak eenvoudig een afspraak bij een betrouwbare kluspartner
  • Gelijk inzicht in de verwachte kosten
  • Betaal eenvoudig achteraf
  • Niet tevreden? Onze klantenservice staat voor je klaar

Recent bekeken