Een nieuwe houtbetonschutting nodig? Bij de aanschaf van je houtbetonschutting komt GAMMA Klusservice deze gratis leveren en plaatsen. Zo weet je zeker dat deze vakkundig wordt geplaatst.

  • Snel een betrouwbare vakman
  • Geen onverwachte kosten
  • Niet tevreden? Wij lossen het op

Het bestelproces van de houtbetonschutting

Je bestelt je houtbetonschutting eenvoudig via de website van GAMMA. Houd er rekening mee dat je de schutting altijd in een veelvoud van 50cm besteld en de lengte naar boven afrondt, dit wordt bij plaatsing netjes op maat gemaakt. Als voorbeeld: je wilt een 9,3 meter lange schutting laten plaatsen, in dit geval bestel je 9,5 meter. Wanneer de bestelling bij onze leverancier binnen is, zal deze contact met je opnemen voor een afspraak. Na ca. 2-4 weken wordt de schutting inclusief afdeklat bij jou in de tuin geleverd en direct geplaatst. Let op: Levering en plaatsing vinden gelijktijdig plaats. Goed om te weten: extra maatwerk, bijvoorbeeld het bestellen van losse palen of beton, is helaas niet mogelijk.

Voorbereidingen op de plaatsing

Verwijder je oude schutting en zorg dat de grond vrij is van boomwortels of funderingsresten, voordat de houtbetonschutting geplaatst wordt. De plaatsingsdienst van GAMMA neemt deze taak niet op zich en neemt bovendien geen oud materiaal vanuit de tuin mee retour. Onze plaatsingsdienst zal je vooraf precies vertellen welke voorbereidingen je moet treffen.

Na bestelling ontvang je van ons direct een e-mail met daarin een aantal aanvullende vragen om de montage van je houtbetonschutting perfect uit te kunnen voeren. In deze vragenlijst worden ook de voorbereidingen besproken en heb je de mogelijkheid deze voorbereidingen zelf te treffen of de GAMMA Klusservice extra in te huren voor deze werkzaamheden. Let op: deze werkzaamheden moeten afgerond zijn voordat onze partner de schutting komt plaatsen.

Recent bekeken