Hulp nodig met inmeten?

Je raamdecoratie inmeten is een precieze klus. Het is belangrijk om je materialen goed in te meten, zodat je weet dat het exact gaat passen. Daarnaast kunnen de vakmensen zowel in de dag (in het kozijn) als op de dag (op de muur of het plafond) voor je monteren. Je kozijnen en gekozen producten moeten dan wel geschikt zijn voor het soort montage dat jij wil. Twijfel je over de maten? Of twijfel je tussen in de dag/op de dag? Boek dan een inmeetafspraak en laat een ervaren professional met je meekijken.

Laat je gordijnen inmeten
  • Maak eenvoudig een afspraak bij een betrouwbare kluspartner
  • Gelijk inzicht in de verwachte kosten
  • Betaal eenvoudig achteraf
  • Niet tevreden? Onze klantenservice staat voor je klaar

De klusservice voor jouw nieuwe raamdecoratie

Ben jij op zoek naar een manier om jouw huis of kantoor een nieuwe uitstraling te geven? Bij GAMMA helpen wij je graag met het ophangen van nieuwe gordijnen. De ervaren vakmannen van onze kluspartners zorgen voor een perfecte afwerking en zullen zich inspannen om de raamdecoratie op een minimale hoeveelheid tijd en met zo weinig mogelijk overlast voor jou op te hangen.

Of je nu op zoek bent naar gordijnen voor jouw woonkamer, slaapkamer of kantoor, bij GAMMA vindt je een breed aanbod van verschillende stijlen en materialen. Denk hierbij aan gordijnen, rolgordijnen, dakraam rolgordijnen, duo rolgordijnen, jaloezieën, lamellen, plisségordijnen en vouwgordijnen. Onze medewerkers helpen jou graag bij het vinden van de juiste gordijnen die aansluiten bij jouw persoonlijke smaak en stijl.

Met onze hoogwaardige materialen en uitstekende service ben jij verzekerd van gordijnen die jarenlang meegaan en waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. Laat je verrassen door de kwaliteit en service van GAMMA en bezoek één van onze winkels voor advies en inspiratie over het ophangen van nieuwe gordijnen. Wij staan je graag te woord!

Recent bekeken