Grote verfklus?

Wil je je huis verven en kun jij wel wat hulp gebruiken bij deze verfklus? Of heb je zelf geen tijd? Met de GAMMA Klusservice regel je snel en gemakkelijk een vakschilder, kun je rekenen op topkwaliteit schilderwerk en een volledige garantie. Bereken zelf vrijblijvend wat het schilderen van je binnen- of buitenwerk gaat kosten via onze eigen offertetool. Nog even nadenken? Sla je offerte op en kijk terug wanneer jij wilt.

  • Verzekerd van een vakschilder
  • Topkwaliteit verf
  • 100% garantie
  • Betalen in termijnen

Wil je buiten laten schilderen?

Bereken direct je kosten

Wil je binnen laten schilderen?

Bereken direct je kosten

In 3 stappen je huis laten schilderen

1. Vraag vrijblijvend een offerte aan
Ontvang meteen de prijs voor je schilderklus door zelf vrijblijvend je eigen offerte samen te stellen. Lukt dat niet helemaal? Geen probleem, bij de schouw kunnen er nog dingen aangepast worden.

2. De schilder komt langs
De schilder komt langs voor een schouw en loopt samen de offerte met je na. Hij kan ook dingen aanpassen of aanvullen voor je. Je krijgt dan een nieuw en vrijblijvend aanbod.

3. Je woning wordt geschilderd
Je geaccepteerde offerte klopt helemaal of je hebt je gewijzigde offerte geaccepteerd. Het werk kan ingepland worden! Als het klaar is, bevestig jij dit met je handtekening of een e-mail.

100% garantie!

Uiteraard krijg je op je schilderwerk jarenlange garantie zodat je je de komende jaren geen zorgen hoeft te maken. Op het binnenschilderwerk krijg je 2 jaar garantie, op het buitenschilderwerk krijg je maar liefst 4 tot 6 jaar garantie. En dat niet alleen, een onafhankelijke expert van de Vereniging Eigen Huis komt het buitenschilderwerk beoordelen waarna je een officieel garantiecertificaat ontvangt.

Wil je buiten of binnen laten schilderen?

Buiten laten schilderen

Goed buitenschilderwerk is onmisbaar voor je woning, het zorg voor een goede bescherming van je huis en een mooie afwerking. Met de GAMMA Klusservice regel je een professionele en betrouwbare vakschilder voor een goede prijs, met 100% garantie.

Offerte Buitenschilderwerk

Binnen laten schilderen

De GAMMA Klusservice is er niet alleen voor je buitenschilderwerk, ook als je woonkamer, trap of keuken wel een nieuwe lik verf kan gebruiken, kunnen wij je schilderklus verzorgen.

Offerte Binnenschilderwerk

Bij GAMMA begrijpen we dat het aanbrengen van verf in en om het huis een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we onze klanten een verf klusservice aan om deze taak uit handen te nemen. Onze verf klusservice omvat het professioneel aanbrengen van verf op muren, plafonds en andere oppervlakken in huis door ervaren klussers. We gebruiken alleen hoogwaardige verfproducten die duurzaam en lang meegaan, waaronder latex, acryl, alkyd en epoxy verf.

De schilders van onze kluspartner zijn gekwalificeerde en ervaren vakmensen die getraind zijn in het professioneel aanbrengen van verf. Ze hebben jarenlange ervaring met verschillende soorten verf en weten precies hoe ze de klus snel en efficiënt kunnen klaren. De prijzen zijn afhankelijk van de omvang van de klus en het soort verf dat wordt gebruikt. We bieden een offerte aan voordat we beginnen met het werk, zodat je weet wat de totale kosten zullen zijn. We streven ernaar om de klus zo snel mogelijk uit te voeren en zullen samen met jou een geschikte datum plannen.

We bieden een garantie op ons werk zodat je zeker weet dat de klus naar tevredenheid wordt uitgevoerd. Na de voltooiing van de verfklus zorgen we ervoor dat alle verfresten en afdekfolie worden opgeruimd en het huis schoon wordt achtergelaten. Bij GAMMA willen we onze klanten een stressvrije ervaring bieden bij het laten aanbrengen van verf in en om het huis.

Veel gestelde vragen

Hoe regel je een vakschilder met de GAMMA Klusservice?

Via ons online aanvraagformulier stel jij zelf je offerte samen. Dat doe je door onderdelen van je woning aan te klikken. Op die manier ontvang je een prijsberekening voor de hoeveelheid werk in plaats van op uurbasis. Akkoord met de prijs? Onze ervaren partner Uw Schilderwerk B.V. stuurt een schilder bij je langs om kennis te maken en de te schilderen ruimtes te bekijken. Zo weten jij én de vakman straks precies wat de bedoeling is.

Wie is Uw Schilderwerk B.V.?

Uw Schilderwerk B.V. is een organisatie gespecialiseerd in woningonderhoud, gevestigd in Amersfoort. Uw Schilderwerk voert duizenden schilderklussen per jaar uit – met een klanttevredenheid die gemiddeld wordt beoordeeld met een 8.7!

Uw Schilderwerk B.V. is voorzien van alle nodige expertise, waaronder een ervaren Service Team en professionals met uitstekende technische kennis.

Waarom kiezen voor de GAMMA Klusservice?

Heb je geen tijd voor je schilderklus en weet je niet welk schildersbedrijf je moet kiezen om je klus uit te besteden? Via de GAMMA Klusservice laat je de schilderklus snel en eenvoudig uitvoeren. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare organisatie die het regelwerk voor je doet, de planning vlekkeloos laat verlopen en de verantwoordelijkheid draagt voor een goed resultaat.

Hoe zorgt de GAMMA Klusservice voor een goede uitvoering?

De schilder die je regelt via de GAMMA Klusservice maakt deel uit van een netwerk van zorgvuldig geselecteerde en getrainde schilders. Door het team van Uw Schilderwerk B.V. worden zij begeleid, gecontroleerd en aangestuurd.

Schilderklussen buiten
Bij buitenschilderwerk wordt het resultaat van jouw schilder gecontroleerd door een ervaren inspecteur van Vereniging Eigen Huis. Zijn er technische verbeterpunten? Dan komt de schilder eerst terug voor het herstelwerk. Pas daarna wordt de schilderklus afgerond en ontvang jij het garantiecertificaat voor buitenschilderwerk.

Wat kan ik wel en niet laten uitvoeren via de GAMMA Klusservice?

Via het online aanvraagformulier stel je zelf een offerte samen uit een grote selectie van standaard mogelijkheden:

Schilderwerk buiten: bij buitenschilderwerk kies je de te schilderen gevels en voeg je eventuele daklijsten, raamkozijnen in verschillende maten, balkonhekken en betimmeringen toe.
Schilderwerk binnen: bij binnenschilderwerk richt je je op de ruimtes in je woning. Geef in m² sauswerk van wanden en plafonds op, en vergeet ook niet het schilderen van deuren en raamkozijnen, trappen, radiatoren en meer.
Overige schilderklussen: staat je schilderklus er niet tussen? De vakschilder kan bij het controlebezoek in de meeste gevallen een bijzondere toevoeging aan de offerte doen. Bij elke wijziging ontvang je een nieuwe offerte ter akkoord – zo ben je altijd op de hoogte van de laatste kostenberekening.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Je gegevens worden beschermd opgeslagen. Met die gegevens word je aan een geschikte schilder gekoppeld – als het nodig is nemen we contact met je op en voorzien we je van extra informatie. Ook kunnen we zo goed volgen hoe de klus verloopt. Daarnaast krijg je na acceptatie van je offerte een jaar lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis cadeau. Daarom delen wij je NAW- en contactgegevens met hen. Ons gegevensgebruik voldoet aan de AVG-wetgeving en wordt gecontroleerd door de daartoe bevoegde instanties.

Wat gebeurt er als ik mijn offerte accepteer?

Binnen een paar dagen krijg je bericht vanuit Uw Schilderwerk B.V. over je schilder en zijn contactgegevens. Samen plan je een schouwafspraak in om kennis te maken en je woning te laten zien. Zo ziet de vakschilder of er nog bijzonderheden zijn aan het houtwerk, de bereikbaarheid en je schilderwensen. Als het nodig is wordt je offerte aangevuld met meerwerk. Op vaste momenten krijg je geautomatiseerde berichten vanuit Uw Schilderwerk B.V. – bijvoorbeeld een bevestiging van geplande afspraken of een herinnering aan de start van het werk.

Wat moet ik doen als ik mijn opdracht wil wijzigen?

Is je schilder al aan het werk, maar wil je toch die ene niet in de offerte opgenomen deur laten schilderen? Met één druk op de knop en jouw handtekening voegt de schilder extra werk toe aan de offerte. Hetzelfde geldt voor als je meerwerk, zoals die ene deur, uit je offerte wilt halen. De som van het meer- of minderwerk wordt verrekend bij je laatste termijnbetaling.

Hoe snel wordt mijn schilderklus uitgevoerd?

Dit hangt af van de regio, de grootte van de opdracht en de weersomstandigheden. Het aanvraagtraject kan heel snel gaan: binnen enkele werkdagen word je gekoppeld aan een schilder en binnen een of twee weken vindt de schouw plaats. Wordt het een definitieve opdracht? Dan stel je met het schildersbedrijf een planning samen, waarbij jullie rekening houden met onvoorziene omstandigheden.

Welke verf wordt er gebruikt?

Bij het samenstellen van je offerte heb je keuze uit hoogwaardige verf van de merken Sikkens (Rubbol) of Sigma (S2U). Vind je het lastig om te kiezen? Laat de keuze nog even wachten tot de schouw of laat het over aan de schilder. Aan de bestelling zelf hoef je niets te doen. Jij kiest de kleuren en de glansgraad, je schilder voert het in en het Uw Schilderwerk-team controleert alles. Zij zorgen ervoor dat de schilder het nodige materiaal krijgt voor de klus begint. Check bij Sikkens en Sigma alle mogelijke kleuren.

Recent bekeken