Is je trap toe aan nieuwe bekleding, maar heb je onvoldoende tijd of kennis om hem zelf te renoveren? Met de GAMMA Klusservice heb je de juiste vakman voor jouw klus zo geregeld. Laat jouw trap plaatsen of opknappen door een betrouwbare vakman via onze kluspartner. Zij kunnen jouw trap bekleden met PVC, Hout of Laminaat. De vakmannen zijn gespecialisserd in het bekleden van rechte trappen, gedraaide trappen, open trappen en gesloten trappen. Vul hieronder de configurator in om gelijk inzicht te krijgen in de verwachte kosten.

Wil je liever je trap laten schilderen of een geheel nieuwe trap laten plaatsen? Ook dat is mogelijk! Ga hieronder naar "trap laten plaatsen" of "trap laten verven" om de opties te bekijken.

Uw Montagedienst is de partij met wie de overeenkomst wordt afgesloten.
Let op: montage op de waddeneilanden niet mogelijk

Hulp nodig met inmeten?

Je trap inmeten is een precieze klus. Het is belangrijk om je materialen goed in te meten, zodat je weet dat het exact past en je genoeg materialen koopt. Twijfel je over de maten van jouw traptredes? Of twijfel je over de beste bekleding voor jouw trap? Boek dan een inmeetafspraak en laat een ervaren vakman met je meekijken.

Laat je trap inmeten
  • Maak eenvoudig een afspraak bij een betrouwbare kluspartner
  • Gelijk inzicht in de verwachte kosten
  • Betaal eenvoudig achteraf
  • Niet tevreden? Onze klantenservice staat voor je klaar

Recent bekeken