Wat moet de hovenier doen?
Voer een omschrijving in
Waar moet de hovenier heen?
Bezig met zoeken
Voer je locatie in
Wanneer moet er iemand komen?
Zo snel mogelijk
We zorgen dat er zo snel mogelijk een hovenier bij je langs komt
72/uur
+€24.95
servicekosten
Kies beschikbaarheid
Kies zelf de datum en tijdstippen dat het jou uitkomt
v.a. 55/uur
+€24.95
servicekosten
Selecteer een optie

De vakman komt binnen een tijdvak van 2 uur bij je langs zodat je niet onnodig hoeft te wachten.

Jouw gegevens
Voer je voornaam in
Voer je achternaam in
Voer een geldig e-mailadres in
Voer een geldig telefoonnummer in

GAMMA Klusservice werkt voor deze service samen met Zoofy BV. Je gaat met het afnemen van deze service een overeenkomst aan met Zoofy. Zie de algemene voorwaarden en het privacy statement.

Klus klaar? Je ontvang een factuur per mail. Betalen kan na afronding heel simpel via Tikkie of iDeal.

Je klus laten uitvoeren door een hovenier

Ben jij op zoek naar een professionele hovenier om jouw tuin te onderhouden of aan te leggen? Bij de klusservice van Gamma kun jij gemakkelijk en snel een hovenier per uur boeken.

De hoveniers van onze kluspartner zijn ervaren vakmensen die beschikken over de juiste kennis en expertise om jouw tuin te onderhouden en aan te leggen. Of je nu een nieuwe schutting wilt plaatsen, jouw gazon wilt laten maaien of een complete tuinrenovatie wilt laten uitvoeren, de hoveniers van onze kluspartner staan voor jou klaar.

Het boeken van een hovenier per uur via de klusservice van Gamma biedt verschillende voordelen. Zo kun jij snel en gemakkelijk een afspraak maken, zodat je niet lang hoeft te wachten op een hovenier. Bovendien betaal jij alleen voor de tijd die de hovenier daadwerkelijk besteedt aan jouw project.

Daarnaast kun je rekenen op een deskundige en professionele aanpak. De hoveniers van onze kluspartner werken snel en efficiënt, zodat jouw tuin snel weer in topconditie is. Bovendien zijn de hoveniers van onze kluspartner altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tuinieren en kunnen zij jou adviseren over het onderhoud van jouw tuin.

Wacht dus niet langer en boek een hovenier per uur via de klusservice van Gamma. Zo kun jij snel en gemakkelijk jouw tuin laten onderhouden of aanleggen en genieten van een prachtige groene omgeving.

  • Maak eenvoudig een afspraak bij een betrouwbare kluspartner
  • Gelijk inzicht in de verwachte kosten
  • Betaal eenvoudig achteraf
  • Niet tevreden? Onze klantenservice staat voor je klaar

Recent bekeken