Kan jij wel wat deskundige hulp gebruiken of heb je weinig tijd om de klus zelf uit te voeren? Met de GAMMA Klusservice heb je de juiste professional voor jouw klus zo geregeld. Laat jouw zonwering ophangen door een betrouwbare professional via onze kluspartner*. Zij zijn gespecialiseerd in het monteren van knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen, rolluiken en screens. Boek hieronder je afspraak, je krijgt gelijk inzicht in de verwachte kosten.

*Let op: de montage overeenkomst wordt afgesloten bij onze kluspartner & leverancier Pirisol.
Op de montage zijn voorwaarden van toepassing, deze vind je in stap 5 van de configurator.

Hulp nodig met inmeten?

Je zonwering inmeten is een precieze klus en het is belangrijk dat dit goed gebeurt. Zo weet je zeker dat je de juiste afmeting zonwering bestelt. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de constructie van jouw muur. Is er voldoende ruimte boven het kozijn om jouw gekozen zonwering op te hangen? Is de muur stevig genoeg of is er extra verankering nodig?

Twijfel je over de afmetingen of de constructie? Dan is het verstandig om een ervaren professional met je mee te laten kijken. Zo weet je zeker dat je niet voor verassingen komt te staan.

Laat je zonwering inmeten
  • Maak eenvoudig een afspraak bij een betrouwbare kluspartner
  • Gelijk inzicht in de verwachte kosten
  • Betaal eenvoudig achteraf
  • Niet tevreden? Onze klantenservice staat voor je klaar

Recent bekeken