15-12-2020
We steunen de overheid in de strijd tegen het coronavirus. Daarom hebben we al sinds maart dit jaar strenge maatregelen getroffen in onze bouwmarkten om de veiligheid van onze klanten en medewerkers zo veel mogelijk te garanderen. We hebben begrip voor de moeilijke keuzes die door de overheid gemaakt zijn, al hebben deze grote impact op onze klanten en onze organisatie.

Net als iedereen zijn we overvallen door de plotselinge noodzakelijke sluiting van onze bouwmarkten. Momenteel krijgen we veel vragen van klanten over de beschikbaarheid van voor hen essentiële producten omdat zij bijvoorbeeld aan het verbouwen zijn of een nieuw huis hebben gekocht. Daarom zetten we extra in op verkoop via onze webshops en we zijn hard aan het werk om zogenoemde ‘click & collect’ punten op te zetten bij onze bouwmarkten. We kijken daarnaast op welke manier we onze PostNL-pakketpunten op een veilige manier kunnen en mogen openen. Door de extra drukte rond de feestdagen kunnen levertijden van webshopbestellingen iets oplopen. We hopen op begrip bij onze klanten en houden hen vanzelfsprekend op de hoogte via gamma.nl en per e-mail.

Over Intergamma
Intergamma B.V. is met haar winkelformules GAMMA Nederland, GAMMA België en KARWEI marktleider in de doe-het-zelfmarkt in de Benelux. Met een sterk winkelnetwerk en omnichannel strategie inspireert en helpt Intergamma haar klanten om van hun huis en tuin een echt en duurzaam thuis te maken. Intergamma behoort met een omzet van €1,7 miljard tot de top 3 van Nederlandse non-food retailbedrijven. Het bedrijf streeft naar verantwoord ondernemen, op een respectvolle manier voor de mens en zijn omgeving. www.intergamma.nl

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Desiree Schelle
Director Communicatie Intergamma
d.schelle@intergamma.nl
Telefoon +316 83104993

Recent bekeken