services

Als u grote hoeveelheden bouwafval heeft, kunt u de kluscontainer bestellen. De kluscontainer is ideaal voor het opruimen van grof bouw- en sloopafval, zoals raamkozijnen of gipsblokken. Dit is een open container voor zo'n 4 kuub klusafval. De container kan tot maximaal 20 cm boven de rand worden gevuld.

U bestelt de kluscontainer bij de informatiebalie van uw GAMMA-bouwmarkt voor een all-in prijs van € 209.00. GAMMA zorgt ervoor dat Suez de kluscontainer binnen twee werkdagen plaatst voor een periode van twee weken.  U dient er zelf voor te zorgen dat er voldoende plek is om de kluscontainer te plaatsen.

Als de kluscontainer kan worden opgehaald, kunt u dit snel en gemakkelijk op de website van Suez doorgeven of u belt naar Suez (0900 - 8444). De kluscontainer wordt dan binnen twee werkdagen opgehaald. 

U heeft de kosten voor het ophalen al betaald bij het bestellen van de kluscontainer. U hoeft hier dan ook niet voor thuis te blijven. Indien u Suez niet binnen twee weken heeft gevraagd de container op te halen, worden extra kosten bij u in rekening gebracht.