PostNL Pakketpunt

Thuisblijven omdat er een pakketje wordt bezorgd? Nergens meer voor nodig! Laat je online aankopen bezorgen bij het PostNL Pakketpunt bij de GAMMA bouwmarkt bij jou in de buurt. Dan bepaal je zelf wanneer je je pakket ophaalt. Je kunt hier natuurlijk ook pakketten versturen. Met onze ruime openingstijden en goede parkeermogelijkheden een fluitje van een cent!

Een pakket ophalen
Bij het PostNL Pakketpunt kun je ook je online aankopen via PostNL laten bezorgen. We bewaren je pakketten en postbuspakjes maximaal 7 dagen. De bewaartermijn voor aangetekende brieven, brief met verzekerservice en brief met legitimatie bewaren we nog wel 14 dagen voor je. Daarna worden deze terug gezonden. Neem wel altijd een legitimatiebewijs mee wanneer je een pakket ophaalt.

Een pakket versturen binnen Nederland
Een pakket versturen naar een adres in Nederland? Ook dat kan eenvoudig en snel bij het PostNL Pakketpunt in je bouwmarkt. Wij verkopen pakketzegels zodat het pakket altijd voldoende gefrankeerd op de post gaat. Hoe het werkt lees je op de website van PostNL.
Een pakket versturen naar een postbus kan ook. Je kunt bij het Pakketpunt geen brieven posten.

Een pakket versturen naar het buitenland
Bij het PostNL Pakketpunt kun je ook pakketten naar het buitenland versturen. Kijk voor meer informatie op de website van PostNL.

Recent bekeken