Verhuur gereedschap

Wij kunnen ons best voorstellen dat je niet meteen stratenmakerspullen koopt, als je eens in de tien jaar je oprit opnieuw bestraat. Daarom verhuren we die spullen gewoon. Net als bijna ieder ander gereedschap. Gekwalificeerde personeel geeft je uitleg over het gebruik van het apparaat. Bovendien hangt aan elk apparaat een duidelijke handleiding, waarin je alles op je gemak kunt nalezen.

Welk gereedschap wil je huren?

Je kunt bij ons terecht voor het huren van vele soorten machines en gereedschap. Een compleet overzicht vind je hieronder. Wil je een product huren? Bel dan eerst even naar de bouwmarkt bij jou in de buurt voor de beschikbaarheid. Het aanbod van verhuurproducten verschilt per bouwmarkt.

Als je niet precies weet welk gereedschap je nodig hebt bij jouw klus, kan de baliemedewerker in de bouwmarkt je hierin adviseren.

Bekijk alle producten om te huren

Populair om te huren

Hoe werkt huren?

  • Bekijk welk gereedschap het beste bij jouw klus past
  • Selecteer je dichtstbijzijnde bouwmarkt
  • Bel de bouwmarkt voor de beschikbaarheid (het aanbod van verhuurproducten verschilt per bouwmarkt)
  • Neem paspoort/ID/rijbewijs mee naar de bouwmarkt om het product op het afgesproken tijdstip op te halen
  • Betaal je borg aan de kassa
  • Bij het inleveren van het apparaat in de bouwmarkt verrekenen we de huurkosten met de borg

Rentpartner geeft je de mogelijkheid om het gereedschap tegen eventuele schade in te dekken. Dit noemen we de schade-afkoopregeling. Mocht er iets met het gereedschap gebeuren, dan ga je vrij-uit van eventuele kosten die op een reparatie volgen (behalve bij schade door brand en/of diefstal).

Tip

Mocht je er tijdens het klussen achterkomen dat je het apparaat nog langer nodig hebt dan je hebt aangeven van tevoren, dan kun je de huurperiode telefonisch verlengen (mits niet gereserveerd).

Meer weten?

Bekijk ook de veelgestelde vragen over verhuur.

Recent bekeken