Folder van deze week

Deze folder is geldig van maandag 3 oktober t/m zondag 9 oktober 2022. Bekijk de online folder van GAMMA, bespaar en ga aan de slag met jouw klus! Wil je een klus laten uitvoeren? Ontdek de GAMMA Klusservice.

Bekijk de folder

Witte muurverf special
Advies van dé verfspecialist. Voor elke klus de juiste witte muurverf.

Bekijk de folder

Sanitair Special 2022
Laat je inspireren door onze sanitair special. Je vindt hier een aanbod voor zowel kleine als grote badkamers en voor elk denkbaar budget.

Bekijk de folder

Duurzaamheidsspecial 2022
Tijdens de koudere maanden en kortere dagen wil je warmte in huis. Helemaal nu we meer thuiswerken is dit het moment om je huis knus te maken en ervoor te zorgen dat je de kou buitenhoudt.

Bekijk de folder

Gereedschap Special
Bekijk de gereedschapsspecial met ons brede assortiment gereedschap en meer dan 1000 artikelen in elektrisch gereedschap ALTIJD LAAG geprijsd.

Bekijk de folder

Verf magazine
Inspiratie opdoen voor je volgende verfklus begint in het nieuwe GAMMA verfmagazine. Ook vind je hier handige stappenplannen en tips die je helpen met je verfklus.
 

Bekijk de folder

Tuinmagazine meubelen
De Tuin in met GAMMA. Laat je inspireren door ons Tuinmagazine Meubelen. Bekijk ons brede assortiment aan tuinmeubelen, barbecues, heaters en vuurkorven en -schalen.

Bekijk de folder

Tuinmagazine
Is jouw tuin al klaar voor het nieuwe tuinseizoen? Doe inspiratie op over het aanleggen, onderhouden en verduurzamen van je tuin in ons vernieuwde tuinmagazine. Bekijk onze tips, assortiment & materialen en ga zelf aan de slag met behulp van onze stappenplannen en klusvideo's.

Bekijk de folder

Recent bekeken