Meer informatie
  • Balkonscherm
Meer informatie
  • Hout


4 resultaten
Schutting Royal Grenen ca. 180x180 cm 25% Korting 25% Korting
99 klantreviews
Kleurfamilie: Hout, Groen Materiaal: Hout Soort materiaal: Grenen
De schutting Royal bij GAMMA De schutting Royal is een rechte houten schutting. Het tuinscherm is gemaakt van grenenhout, een zeer geschikte houtsoort voor het gebruik in de tui... De schutting Royal bij GAMMA De schutting Royal is een rechte houten schutting. Het tuinscherm is...
81.
75
109.00
25% korting
Aanbieding alleen nog dit weekend geldig
Bekijk alles in tuinscherm
Balkonscherm split bamboe ca. 90x300 cm 20% korting 20% korting
50 klantreviews
Kleurfamilie: Hout Materiaal: Plant-/gras (vezel) Soort materiaal: Bamboe
Balkonscherm split bamboe bij GAMMA Voor meer privacy op je balkon is een natuurscherm als balkonscherm ideaal. Door een scherm te bevestigen aan je bestaande omheining verminde... Balkonscherm split bamboe bij GAMMA Voor meer privacy op je balkon is een natuurscherm als balkon...
24.
79
30.99
20% korting
Bekijk alles in balkonscherm
Balkonscherm riet ca. 90x300 cm 20% korting 20% korting
63 klantreviews
Kleurfamilie: Hout Materiaal: Plant-/gras (vezel) Soort materiaal: Riet
Balkonscherm riet bij GAMMA Dit balkonscherm is gemaakt van riet. Rieten matten hebben aan beide kanten dezelfde uitstraling en zijn dus tweezijdig te gebruiken. Het scherm verm... Balkonscherm riet bij GAMMA Dit balkonscherm is gemaakt van riet. Rieten matten hebben aan beide ...
17.
19
21.49
20% korting
Bekijk alles in balkonscherm
Rainblock regenwateropslag 165 liter  2 stuks 20% korting 20% korting
35 klantreviews
Kleurfamilie: Grijs Materiaal: Kunststof Soort materiaal: PE (Polyethyleen)
Wees duurzaam met je regenwater. We love Rain. Dat klinkt misschien vreemd, maar toch is het zo. Door het veranderende klimaat zullen we steeds verantwoorder om moeten gaan met ... Wees duurzaam met je regenwater. We love Rain. Dat klinkt misschien vreemd, maar toch is het zo. ...
423.
20
529.00
20% korting
Aanbieding alleen nog dit weekend geldig
Bekijk alles in regenwaterschutting

Schutting aanbiedingen kopen bij GAMMA

Met onze schutting aanbiedingen zet je zo goedkoop mogelijk een omheining rond je tuin. Zo heb je voor een kortingsprijs volop privacy en zit je voortaan ongestoord buiten. En doordat schuttingen ook de wind deels tegenhouden, is het mogelijk om vaker te genieten van het buitenleven.

Een zwarte of andere schutting in de aanbieding gekocht? Je vergroot daarmee ook voordelig de veiligheid. Een omheining voorkomt immers inkijk in je woning en maakt het ongewenste gasten moeilijker om je tuin te betreden. Overigens staan op deze pagina alleen schermen als tuin schutting aanbieding. Bekijk onze aanbiedingen van schuttingen en hekken om gaaspanelen, gaasrollen en losse planken voor een goedkope schutting te kopen.

Grenen, vuren of andere tuin schutting in de aanbieding

Tuinschermen zijn meestal gemaakt van hout. Vooral grenen en vuren zijn populair. Beide soorten zijn relatief zacht, maar een belangrijk verschil is dat grenenhout op den duur vergrijst. Daarbij gaat het ook langer mee dan vurenhout. Een houten tuin schutting in de aanbieding is leverbaar in afwerkingen als:
- geschaafd
- geïmpregneerd
- gedrenkt

In ons kluaadvies leggen we uit hoe je een houten schutting plaatsen moet. Behalve vuren en grenen verkopen we tevens schuttingdelen van onder meer polyester, hout-beton en bamboe. Houd onze schutting aanbiedingen in de gaten als je interesse hebt in een van deze materialen.

Zwarte schutting in de aanbieding of andere kleur kopen

Ook als het om de kleur gaat, is er in onze aanbiedingen veel te kiezen. Op zoek naar houten tuinschermen heb je doorgaans keuze uit een groene, grijze, bruine of zwarte schutting in de aanbieding. De kleur is mede afhankelijk van het houttype. Met name grenen is vaak verkrijgbaar in meerdere tinten. Bij een tuin schutting aanbieding van grenenhout zijn zwart en groen bijvoorbeeld veelvoorkomende kleuren. De afmetingen van onze afgeprijsde houten schuttingdelen bedragen over het algemeen 180x180 cm. Net als de houtsoorten van de beschikbare aanbiedingen zijn ook de kleur en het formaat onderhevig aan wijzigingen.

Online goedkope schutting kopen

Ga je binnenkort een schutting plaatsen of zijn de tuinschermen die je hebt staan toe aan vervanging? Met een tuin schutting aanbieding van GAMMA profiteer je van een tijdelijke korting en betaal je aanzienlijk minder. Kies voor een zwarte schutting in de aanbieding of afrastering in een andere kleur. Bestellen doe je gemakkelijk online, waarna we je tuinschermen enkele dagen later al bezorgen. We hebben overigens nog veel meer aanbiedingen voor de tuin om je complete tuin aan te pakken. Kom je liever naar GAMMA? De schutting aanbiedingen die op onze website staan, gelden ook in de bouwmarkt.

Recent bekeken