Meer informatie
  • Groen
Meer informatie


2 resultaten
Schutting Jumbo Grenen Recht ca. 180x180 cm 25% Korting 25% Korting
372 klantreviews
Kleurfamilie: Hout, Groen Afwerking: Geïmpregneerd, Geschaafd Vorm: Recht
De schutting Jumbo bij GAMMA Schutting Jumbo is gemaakt van 15 geschaafde grenen planken. De planken zijn bevestigd met behulp van geschoten schroeven. Het grenenhout waar de sc... De schutting Jumbo bij GAMMA Schutting Jumbo is gemaakt van 15 geschaafde grenen planken. De plan...
52.
49
69.99
Bekijk alles in tuinscherm
Schutting Jumbo Grenen Toog ca. 180x180 cm 25% Korting 25% Korting
105 klantreviews
Kleurfamilie: Hout, Groen Afwerking: Geïmpregneerd, Geschaafd Vorm: Toog
De schutting Jumbo bij GAMMA Schutting Jumbo is gemaakt van 15 geschaafde grenen planken. De planken zijn bevestigd met behulp van geschoten schroeven. Het grenenhout waar de sc... De schutting Jumbo bij GAMMA Schutting Jumbo is gemaakt van 15 geschaafde grenen planken. De plan...
52.
49
69.99
Bekijk alles in tuinscherm

Schutting aanbiedingen kopen bij GAMMA

Met onze schutting aanbiedingen zet je zo goedkoop mogelijk een omheining rond je tuin. Zo heb je voor een kortingsprijs volop privacy en zit je voortaan ongestoord buiten. En doordat schuttingen ook de wind deels tegenhouden, is het mogelijk om vaker te genieten van het buitenleven.

Een zwarte of andere schutting in de aanbieding gekocht? Je vergroot daarmee ook voordelig de veiligheid. Een omheining voorkomt immers inkijk in je woning en maakt het ongewenste gasten moeilijker om je tuin te betreden. Overigens staan op deze pagina alleen schermen als tuin schutting aanbieding. Bekijk onze aanbiedingen van schuttingen en hekken om gaaspanelen, gaasrollen en losse planken voor een goedkope schutting te kopen.

Grenen, vuren of andere tuin schutting in de aanbieding

Tuinschermen zijn meestal gemaakt van hout. Vooral grenen en vuren zijn populair. Beide soorten zijn relatief zacht, maar een belangrijk verschil is dat grenenhout op den duur vergrijst. Daarbij gaat het ook langer mee dan vurenhout. Een houten tuin schutting in de aanbieding is leverbaar in afwerkingen als:
- geschaafd
- geïmpregneerd
- gedrenkt

In ons kluaadvies leggen we uit hoe je een houten schutting plaatsen moet. Behalve vuren en grenen verkopen we tevens schuttingdelen van onder meer polyester, hout-beton en bamboe. Houd onze schutting aanbiedingen in de gaten als je interesse hebt in een van deze materialen.

Zwarte schutting in de aanbieding of andere kleur kopen

Ook als het om de kleur gaat, is er in onze aanbiedingen veel te kiezen. Op zoek naar houten tuinschermen heb je doorgaans keuze uit een groene, grijze, bruine of zwarte schutting in de aanbieding. De kleur is mede afhankelijk van het houttype. Met name grenen is vaak verkrijgbaar in meerdere tinten. Bij een tuin schutting aanbieding van grenenhout zijn zwart en groen bijvoorbeeld veelvoorkomende kleuren. De afmetingen van onze afgeprijsde houten schuttingdelen bedragen over het algemeen 180x180 cm. Net als de houtsoorten van de beschikbare aanbiedingen zijn ook de kleur en het formaat onderhevig aan wijzigingen.

Online goedkope schutting kopen

Ga je binnenkort een schutting plaatsen of zijn de tuinschermen die je hebt staan toe aan vervanging? Met een tuin schutting aanbieding van GAMMA profiteer je van een tijdelijke korting en betaal je aanzienlijk minder. Kies voor een zwarte schutting in de aanbieding of afrastering in een andere kleur. Bestellen doe je gemakkelijk online, waarna we je tuinschermen enkele dagen later al bezorgen. We hebben overigens nog veel meer aanbiedingen voor de tuin om je complete tuin aan te pakken. Kom je liever naar GAMMA? De schutting aanbiedingen die op onze website staan, gelden ook in de bouwmarkt.

Recent bekeken