119.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Met camera
  • Maakt foto bij indrukken van bel
  • Spraak- en luisterfunctie

Alecto

De DVC-1000 is een wifi deurbel met camera die je installeert naast je voordeur. Vanaf het moment dat de deurbel geheb je altijd een beeld- en geluidsverbinding naar je deur. Veilig en handig.

Specificaties
De DVC-1000 werkt met een handige, gratis AlectoCam app, die je kan downloaden voor alle Android- en Apple-smartphones en tablets. Heb je ook andere wifi camera’s van Alecto Security? Dan lees je die met dezelfde Alecto Cam app uit. (Handig!) Als er iemand op je bel drukt, krijg je een notificatie op je telefoon en kun je met de app zien wie het is. Daarvoor hoef je niet eens perse thuis te zijn want je hebt altijd beeld en geluid via de app, waar ter wereld je ook bent. Je kunt via de app ook meteen terug praten. Als je dat wilt kun je de DVC-1000 zo instellen dat hij de beelden van de camera opneemt op een SD-kaart. Maar er is meer. De camera heeft ook een bewegingssensor. Ook als er niet wordt aangebeld kun je toch kijken wie zich voor jouw deur bevindt. Dat geeft een veilig gevoel toch? Daarnaast heef de slimme deurbel dankzij de infrarood nachtverlichting ook in het donker goed beeld blijft geven. Installatie
Installatie van de DVC-1000 is een eitje. Je sluit hem eenvoudig aan op de huidige bedrading van je oude deurbel. Boren is niet nodig. Als de DVC-1000 wifi deurbel met camera eenmaal geïnstalleerd is, hoef je alleen nog maar even naar de App Store van Apple of Google Play te gaan om de AlectoCam-app op je mobiele apparaat te zetten. En je bent klaar met de installatie! Echt Plug and Play dus.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 606058
EAN 8712412575701
Merk Alecto
Algemeen
Kleurfamilie Zwart
Materiaal Kunststof
Inhoud set Zender
Type Deurintercom
Technische kenmerken
Wifi Ja
Nachtzicht Ja
Ingebouwde camera Ja
IP-beschermingsklasse IP65
Draadloos protocol Wifi
Voeding Netspanning
Reviews worden geladen

Recent bekeken