5.
49
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Geurtype:Exotische vruchten
  • Duur werking:70 dagen

Ambi pur
De Ambi Pur Auto Luchtverfrisser 'Fruity' NV is een navulverpakking waarmee u uw auto opnieuw fris laat ruiken. De navuller met fruitygeur past in de oorspronkelijke houder van uw Ambi pur-luchtverfrisser. Met de clip bevestigt u de navulverpakking stevig op het ventilatierooster. De Ambi Pur Auto Luchtverfrisser 'Fruity' NV is een van de veel verschillende geuren uit het assortiment van Ambi Pur. Met een navulverpakking rijdt u tot wel 70 dagen zorgeloos in een frisse auto rond. Dankzij het vloeibare parfum van de Ambi Pur Auto Luchtverfrisser 'Fruity' NV ruikt uw auto fris en aangenaam.
Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 596041
EAN 8001090155429
Merk Ambi pur
Algemeen
Kleurfamilie Transparant
Geurtype Exotische vruchten
Type Navulling luchtverfrisser
Gebruik
Navulbaar Nee
Duur werking 70 dagen
Bevestiging Klemmen
Technische kenmerken
Structuur van luchtverfrisser Vloeistof
Etiketinformatie
Gevaren­pictogrammen
Signaalwoord Waarschuwing
Gevaren­aanduidingen Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt huidirritatie. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgs­maatregelen NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts/… raadplegen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water/… wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Buiten het bereik van kinderen houden. Inhoud/verpakking afvoeren naar … Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. GEEN braken opwekken.
Reviews worden geladen

Recent bekeken