5.
49
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Geurtype:Vanille
  • Duur werking:70 dagen

Ambi pur
De Ambi Pur Auto Luchtverfrisser 'Vanilla' NV is een navulverpakking waarmee u uw auto opnieuw fris laat ruiken. De navuller met vanillegeur past in de oorspronkelijke houder van uw Ambi pur-luchtverfrisser. Met de clip bevestigt u de navulverpakking stevig op het ventilatierooster. De Ambi Pur Auto Luchtverfrisser 'Vanilla' NV is een van de veel verschillende geuren uit het assortiment van Ambi Pur. Met een navulverpakking rijdt u tot wel 70 dagen zorgeloos in een frisse auto rond. Dankzij het vloeibare parfum van de Ambi Pur Auto Luchtverfrisser 'Vanilla' NV ruikt uw auto fris en aangenaam.
Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 596042
EAN 8001090155559
Merk Ambi pur
Algemeen
Kleurfamilie Transparant
Geurtype Vanille
Type Navulling luchtverfrisser
Gebruik
Navulbaar Nee
Duur werking 70 dagen
Bevestiging Klemmen
Technische kenmerken
Structuur van luchtverfrisser Vloeistof
Etiketinformatie
Gevaren­pictogrammen
Signaalwoord Waarschuwing
Gevaren­aanduidingen Bevat <naam van de sensibiliserende stof>. Kan een allergische reactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Veroorzaakt huidirritatie. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgs­maatregelen Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Buiten het bereik van kinderen houden. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water/… wassen. Inhoud/verpakking afvoeren naar … BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts/… raadplegen.
Reviews worden geladen

Recent bekeken