AngelEye Rookmelder met Noodlicht ST-AE-623E-EUR Thermoptek

19.
95
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Met noodlicht
  • Detecteert rook en hitte
  • 85dB
  • Testknop en pauzeknop

Deze AngelEye Rookmelder met Noodlicht ST-AE-623E-EUR Thermoptek is de rookmelder om jou op tijd te waarschuwen tegen een mogelijke brand. De Angeleye rookmelder heeft ook nog een extra functie: hij zet een noodlicht uit. Dit wil zeggen dat hij met een groot licht de zone waar het brandalarm geplaatst is oplicht. Dat zorgt ervoor dat jij zo makkelijk het huis uit kan vluchten. Dit maakt hem ideaal voor overlopen en trappen. br />
Specificaties
De rookmelder met noodlicht heeft naast het feit dat hij rook detecteert, nog een functie. Doordat dit een Thermoptek rookmelder is, kan hij naast rook ook hitte detecteren. Zo kan deze rookmelder jou nog beter beschermen tegen mogelijk gevaar. Het brandalarm is makkelijk te installeren door de begeleverde schroefjes. Met de test- en pauzeknop is de rookmelder eenvoudig te testen en is het mogelijk om het alarm te pauzeren. Het bijna-leeg-batterij-signaal zorgt voor het op tijd vervangen van de batterij.

Aanbevelingen
Om er zeker van te zijn dat je bij brand tijdig gewaarschuwd wordt, wordt er aangeraden om op iedere verdieping tenminste één brandmelder te plaatsen. We raden aan om in elke ruimte waar je door moet gaan als je moet vluchten, te voorzien van een rookmelder, zoals een gang, overloop of trap. Rook stijgt op, daarom is het belangrijk om de rookmelders altijd aan het plafond te bevestigen. Dit kan eenvoudig met een bevestigingsplaat of enkele schroeven. Door stof functioneert een brandalarm minder goed. Het is daarom belangrijk om je rookmelder maandelijks schoon te maken met een licht vochtige doek en halfjaarlijks met een stofzuiger. Gebruik echter nooit schoonmaakproducten en beschilder de rookmelders niet.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 615149
Gewicht product 119 gr
Lengte product 2.8 cm
Breedte product 11.1 cm
Merk AngelEye
Algemeen
Kleurfamilie Wit
Type Rookmelder
Technische kenmerken
Waarschuwingsmelding batterij leeg Ja
Voeding Batterij
Type batterij AA

Vaak samen gekocht

Vaak samen gekocht
product-cross-sell
Smartwares Koolmonoxidemelder (CO) RM370
€ 22.99
product-cross-sell
AngelEye Rookmelder SB5-TP-AE-BNLR met 5 Jaar Batterij Duopack
€ 19.95
product-cross-sell
AngelEye Rookmelder SB5-TP-AE-BNLR met 5 Jaar Batterij
€ 11.95
product-cross-sell
AngelEye Hittemelder HT-AE-630-EUR Thermoptek met 10 Jaar Batterij
€ 17.99
Reviews worden geladen

Recent bekeken