149.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Compacte handzaag die te bedienen is met één hand
  • Voor snel en eenvoudig snoeien
  • Geschikt voor takken tot ongeveer 11cm

De Batavia Nexxsaw eénhands accuzaag is een compacte en handige accuzaag die simpel en makkelijk te bedienen is met één hand. De Batavia accuzaag is goed te gebruiken voor het snel en eenvoudig snoeien van de tuin voor zowel de consument als de professional. Handig te gebruiken in bijvoorbeeld de tuin, wijngaard, plantages, bos enzovoort. De éénhandszaag wordt geleverd met een 18V accu en oplader.

De sterke accu van 18 Volt zaagt met eenvoud takken met een diameter tot circa 11 cm. Wat afhankelijk is van het soort hout. De zwaardlengte van de Batavia éénhandszaag is in totaal 15 cm, waarvan 11 cm effectieve zaaglengte. Met een volledig opgeladen 2 Ah accu kunnen circa 150 takken gezaagd worden (met een diameter van 3,5 cm). Veilig werken wordt gewaarborgd door het brede handvat en een lage terugslag van de ketting.

Wat is een Accu platform?

Eén accu die je kan gebruiken voor al je Elektrisch (Tuin)Gereedschap, dat is het idee achter een Accu platform. Door gebruik te maken van één accu bespaar je geld, je hoeft namelijk geen accu meer bij de andere machines te kopen. Je klikt eenvoudig de accu van het ene apparaat op het andere. Zo ben je bijvoorbeeld aan het boren, haal je de accu eraf en plaats je hem vervolgens op je heggenschaar om de heg te snoeien.

Voordelen van een Accu platform

  • Door te kiezen voor een Accu platform bespaar je geld bij de volgende aankoop, je hoeft dan namelijk geen accu meer aan te schaffen!
  • Binnen het juiste accu platform zijn de accu’s universeel uitwisselbaar. Hierdoor is het Plug & Play tussen al het gereedschap en tuingereedschap van hetzelfde merk en uiterst gebruiksvriendelijk
  • Doordat je gebruik maakt van accu’s heb je niet meer de uitstoot van de benzine tijdens het gebruik. Daarnaast is het accu platform helemaal duurzaam omdat je ook nog minder accu’s nodig hebt!
Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Nexxsaw Set, Eénhands accuzaag
Productnummer 137028
Gewicht product 1010 gr
Hoogte product 37.0 cm
Lengte product 11.6 cm
Breedte product 25.0 cm
Merk Batavia
Duurzaam Nee
Algemeen
Type Kettingzaag
Lijn Maxxpack
Afmetingen
Zwaardlengte 110.0 mm
Technische kenmerken
Automatische kettingsmering Nee
Softgrip Ja
Automatische kettingspanner Ja
Energiebron Accu
Oliepeilindicator Nee
Kettingsnelheid 3.7 m/s
Accu
Inclusief accu Ja
Accu verwisselbaar Ja
Accuplatform Ja
Onderdeel accu platform Batavia Maxxpack
Voltage 18.0 Volt
Aantal meegeleverde accu's 1.0
Reviews worden geladen

Recent bekeken