152.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Maaibreedte: 30 cm
  • Geluidsniveau: 92.0 dB
  • Energiebron: accu

De Black+Decker accu grastrimmer STC840PC is een grastrimmer met accu en een lichtgewicht. De machine heeft een verstelbare 2e handgreep wat zorgt voor meer controle. Met de telescopische steel kan je altijd comfortabel werken en met het lichte gewicht kan je lang doorwerken. De automatische draadtoevoer zorgt dat het trimdraad altijd de optimale werklengte heeft en voorkomt vieze handen. De grastrimmer werkt op een 18V accu van Lithium-Ion van 4.0Ah. Door het Lithium-Ion heeft het apparaat geen last van geheugenverlies of zelfontlading. Ook heb je geen last van in de weg liggende snoeren en kan je overal heen waar je wilt. Met de krachtige accu kan je lang werken. De grastrimmer is onderdeel van het Black+Decker 18V accu platform. Je kan dus dezelfde 18V Black+Decker accu gebruiken voor alle Black+Decker 18V machines. De grastrimmer STC840PC wordt zonder accu geleverd. Dankzij de accu en de maaibreedte van 28 cm is de trimmer geschikt voor grotere tuinen. Door de draaibare kop kom je zonder problemen op moeilijk bereikbare plekken. De gepatenteerde E-Drive technologie met tandwieloverbrenging maakt de machine extra sterk. De grastrimmer wordt geleverd met een plantenbeschermbeugel. Kortom, de Black+Decker accu grastrimmer STC840PC is een fijn hanteerbare machine.

Wat is een Accu platform?

Eén accu die je kan gebruiken voor al je Elektrisch (Tuin)Gereedschap, dat is het idee achter een Accu platform. Door gebruik te maken van één accu bespaar je geld, je hoeft namelijk geen accu meer bij de andere machines te kopen. Je klikt eenvoudig de accu van het ene apparaat op het andere. Zo ben je bijvoorbeeld aan het boren, haal je de accu eraf en plaats je hem vervolgens op je heggenschaar om de heg te snoeien.

Voordelen van een Accu platform

  • Door te kiezen voor een Accu platform bespaar je geld bij de volgende aankoop, je hoeft dan namelijk geen accu meer aan te schaffen!
  • Binnen het juiste accu platform zijn de accu’s universeel uitwisselbaar. Hierdoor is het Plug & Play tussen al het gereedschap en tuingereedschap van hetzelfde merk en uiterst gebruiksvriendelijk
  • Doordat je gebruik maakt van accu’s heb je niet meer de uitstoot van de benzine tijdens het gebruik. Daarnaast is het accu platform helemaal duurzaam omdat je ook nog minder accu’s nodig hebt!
Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Grastrimmer
Productnummer 631029
Gewicht product 2900 gr
Type(nummer) STC1840PC-QW
Merk Black+Decker
Duurzaam Nee
Algemeen
Materiaal snijsysteem thermoplastic
Type artikel Trimmer
Afmetingen
Maaibreedte 28.0 cm
Technische kenmerken
Draaibaar Ja
Extra handvat Ja
Plantenbeschermbeugel Ja
Snoerlengte 0.0 m
Softgrip Ja
Telescoopsteel Ja
Inclusief draadspoel Ja
Snijmethode Draadspoel
Energiebron Accu
Geluidsniveau 92.0 dB
Automatische draadtoevoer Ja
Aantal draadspoelen 1.0
Batterijcontrolefunctie Nee
Accu
Accu verwisselbaar Ja
Onderdeel accu platform Black+Decker 18V Lithium-Ion accu systeem
Accuplatform Ja
Capaciteit accu 4.0 Ah
Inclusief accu Nee
Oplaadtijd 120.0 min
Voltage 18.0 Volt
Aantal meegeleverde accu's 1.0
Reviews worden geladen

Recent bekeken