13.
99
Per liter € 0.20
In welke bouwmarkt te koop?

Productomschrijving

  • Ideale bodembedekker
  • Geschikt voor vrijwel alle gewassen en elke grondsoort

Geen

Cacaodoppen zijn een ideale bodembedekker met een lekker luchtje. Geschikt voor vrijwel alle gewassen en elke grondsoort. De Culvita Cacaodoppen kunnen gebruikt worden als bodembedekker onder en rond beplanting. Echter is het niet geschikt voor toepassing op paden en of speelterreinen.

Hoe te gebruiken?
Verwijder eerst het onkruid uit de border. Strooi daarna de Culvita Cacaodoppen tussen de beplanting in, 3 tot 5 cm is voldoende. Voorkom het wegwaaien van de Culvita Cacaodoppen door deze te besproeien met water. Culvita Cacaodoppen zijn van nature een droog product. Er zal na besproeiing van water schimmelvorming op treden. Dit behoort bij het proces en zal na enige tijd verdwijnen.

Gebrande cacaodoppen is een natuurlijk bodemverbeterend middel dat de toplaag van de grond verfraait en verbetert. Kan het gehele jaar door gebruikt en aangebracht worden. Bovendien worden katten en slakken geweerd en gaat het onkruidgroei tegen mits dit eerst goed is verwijderd voordat de cacaodoppen zijn aangebracht. Voorkomt een snelle uitdroging van de grond bij droge periodes en heeft een voedingswaarde vergelijkbaar met stalmest. Het restant cacaodoppen is een vlezige humus, die blijvend de structuur en kwaliteit van de bovengrond verbetert. Bij een winterbeurt van de tuin kan de oude laag Culvita Cacaodoppen worden ondergespit. Het heeft een gunstig effect op de humus werking van de bodem en in het voorjaar kunt u weer een nieuwe laag Cacaodoppen aanbrengen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 217855
EAN 8717278111728
Gewicht product 7.000 gr
Hoogte product 80 cm
Lengte product 15 cm
Breedte product 38 cm
Merk Geen
Algemeen
Kleur Bruin
Kleurfamilie Bruin
Inhoud 70 kg
Type Cacaodoppen
Inhoud verpakking 3 m²
Gebruik
UV-bestendig Ja
Afnamegrootte Losse zak
Technische kenmerken
Kleinste korrelmaat 5 mm
Grootste korrelmaat 15 mm

Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, al na een uur af te halen in jouw bouwmarkt
  • 30 dagen bedenktijd

Vandaag besteld, al na een uur af te halen in jouw bouwmarkt

Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen bouwmarkt. Tijdens bouwmarkt openingstijden krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

30 dagen bedenktijd

Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.
Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar de gemeentelijke milieustraat of lever ze in bij GAMMA.

Verkoop aan ondernemers

Verkoop aan ondernemers is mogelijk indien het gaat om eigen gebruik en niet meer dan een redelijke hoeveelheid wordt afgenomen.

Reviews worden geladen

Recent bekeken