Dracaena Burley 105 cm

34.
95
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Donkere bladeren met lichtgroene streep
  • In top 10 luchtzuiverende planten
  • Gratis thuisbezorgd

De Dracaena Burley behoort tot de Dracaena familie. De plant heeft veel langwerpige bladen met een donkere groene kleur. In het midden van het blad zie je een lichtgroene/gele streep, waardoor het lijkt alsof iemand deze met een kwast heeft getrokken. Met een hoogte van ongeveer 105 cm en een potmaat van 24 cm is dit een volwaardige kamerplant. De Dracaena Burley heeft een hoge luchtzuiverende werking. Daar tegenover staat wel dat deze plant giftig is. Houdt dus rekening met de positie van deze plant als je huisdieren of kinderen hebt. De varianten van deze plant komen uit Midden-Amerika, maar deze is volledig Nederlands geteeld.

Verzorging Dracaena
De Dracaena Burley plaats je niet direct in de zon, maar wel in het licht. Zorg ervoor dat de plant nooit kouder staat dan een graad of dertien Celsius. De Dracaena slaat water op in de stam, dus je hoeft de plant niet constant water te geven. Je geeft de Dracaena pas water wanneer de grond is ingedroogd. In het groeiseizoen is het belangrijk om de plant eens in de zes weken voeding te geven.

Let op: de Dracaena zuivert de lucht, maar is van zichzelf enigszins giftig. Wees dus voorzichtig met kinderen en huisdieren.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 622694
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Bloeiperiode Gehele jaar
Hoogte na 1 jaar 110.0 cm
Eetbaar Nee
Bladhoudend Ja
Bloeikleur Groen, Geel
Hoogte bij aanschaf 105.0 cm
Watergeven Weinig
Standplaats Halfschaduw
Plantvorm Stam
Potmaat 24.0 cm
Latijnse naam Dracaena
Beschikbaarheid Gehele jaar
Nederlandse naam Drakenbloedboom
Met pot Ja
Type artikel Drakenbloedboom
Reviews worden geladen

Recent bekeken