Dracaena Fragrans Janet Craig - 2 Stuks

28.
95
Helaas is dit product voorlopig niet leverbaar.

Anderen bekeken deze alternatieven

Productomschrijving

  • Klassieke kamerplant
  • Staat in top 10 luchtzuiverende planten
  • Gratis thuisbezorgd

Al jarenlang is deze Dracaena een populaire kamerplant in Nederland. Veel bladeren met veel groen op een stevige stam. De Dracaena Janet Craig heeft lange bladeren met een puntvormig uiteinde. Deze Dracaena heeft een stoere bijnaam gekregen. Hij wordt namelijk ook wel 'Drakenbloed' genoemd vanwege het rode hars die uit de stam komt wanneer er een snee in komt. De plant is ongeveer 65 cm hoog en heeft een potmaat met een diameter van 17 cm. De plant wordt per 2 stuks aangeboden en heeft een luchtzuiverende werking. Daar tegenover staat wel dat deze plant lichtelijk giftig is. Houdt dus rekening met de positie van de plant als je kinderen of huisdieren hebt.

Verzorgen Dracaena
De Draceana doet het goed op een plek in de halfschaduw. De Draceana houdt van licht, maar overleeft ook op donkere plaatsen. Zorg er wel voor dat de plant nooit kouder staat dan 13 graden Celsius. De Draceana is makkelijk te verzorgen qua watergebruik. Geef de plant pas water wanneer de grond is ingedroogd. Deze Drakenbloedboom slaat water op in zijn stam, dus hij kan wel een stootje hebben. Wees tijdens de winter spaarzaam met water geven. Tijdens de groeiperiode is het raadzaam de plant eens in de zes weken bij te voeden met plantenvoeding.

De Dracaena is niet giftig voor mensen, ook niet voor kleine kinderen, maar wel voor huisdieren. Let dus op dat dieren niet van de plant kunnen eten.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 622693
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Bloeiperiode Gehele jaar
Hoogte na 1 jaar 70.0 cm
Eetbaar Nee
Bladhoudend Ja
Bloeikleur Groen
Hoogte bij aanschaf 65.0 cm
Watergeven Weinig
Standplaats Halfschaduw
Plantvorm Zuil
Potmaat 17.0 cm
Latijnse naam Dracaena
Beschikbaarheid Gehele jaar
Nederlandse naam Drakenbloedboom
Met pot Nee
Type artikel Drakenbloedboom
Reviews worden geladen

Recent bekeken