(19 klantreviews)
1069.
00
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

 

  • Maximale grasoppervlakte: 500 m²
  • Maaibreedte: 17 cm
  • Accuspanning: 18V

De Gardena robotmaaier Smart Sileno City 500 zorgt dat jij je niet meer druk hoeft te maken over je tuin. De robotmaaier maait namelijk geheel automatisch jouw gazon. De maaier werkt op een stille accu van 18V die nauwelijks geluid maakt. De robotmaaier is geschikt voor een gazon met een oppervlakte van maximaal 500 vierkante meter. Met de Smart App kan je het apparaat overal makkelijk bedienen. Zo kan je in de app allerlei informatie terugvinden of bijvoorbeeld de maaitijden aanpassen. Natuurlijk kan dat ook altijd nog op de handige display. De robotmaaier heeft een sensor die de grasgroei registreert om zo te bepalen hoe vaak die jouw gazon moet maaien. Zodra de maaier voelt dat de accu bijna leeg is, keert die zelf terug naar zijn laadstation. Dankzij het Sensorcut-systeem maait de grasmaaier je gazon zonder strepen achter te laten. Door de draaicirkel zijn smalle doorgangen geen probleem. Evenals hellingen met een stijging tot 25%. Schijnt de zon of regent het juist heel hard? Deze maaier is tijdens alle weersomstandigheden in te zetten. Met een tuinslang is de maaier makkelijk schoon te maken en als de maaier wordt opgetild stoppen de messen met draaien. De scherpe messen kunnen grassprieten op je gras laten liggen voor een natuurlijke bemesting. Zo blijft je gazon lang gezond. Door het gevoelige botssensor kan de maaier obstakels ontwijken en zo effectief maaien. Natuurlijk is het apparaat ook goed beveiligd. Door het anti-diefstal beveiliging wordt er om een pincode gevraagd om het apparaat te starten. De robotmaaier heeft een automatische veiligheidsuitschakeling. Kortom, met de Gardena robotmaaier Smart Sileno City 500 heb je altijd een uitstekend verzorgd gazon zonder enige moeite.

Hoe installeer ik een robotmaaier?

Een robotmaaier wordt geleverd met een begrenzingsdraad. Met dit begrenzingsdraad geef je de oppervlakte aan waarin een robotmaaier zijn werk moet doen. Komt de robotmaaier bij het draad? Dan keert hij om en maait hij het gedeelte wat hij nog niet heeft gemaaid.

Je bevestigt het begrenzingsdraad eenvoudig door een van de meegeleverde krammen de grond in te slaan samen met het draad. Het draad gaat samen met de kram de grond in, waardoor het draad visueel is weggewerkt en je er ook niet over kan struikelen.

Als laatste leg je het begeleidingsdraad aan, dit is een draad die de robotmaaier helpt het basisstation weer terug te vinden. Dit draad span je vanaf het basisstation in een rechte lijn naar het verste gedeelte in de tuin.

Hoe bedien ik een robotmaaier?

Een robotmaaier is handmatig in te stellen maar vaak ook met een app of middels bluetooth. Je kan dan een tijdsschema instellen wanneer de robotmaaier moet gaan maaien, de besturing overnemen of de status van de accu bekijken. Dat allemaal vanuit huis of op vakantie.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Robotmaaier
Productnummer 612323
Gewicht product 15760 gr
Hoogte product 34.0 cm
Lengte product 49.5 cm
Breedte product 59.5 cm
Merk Gardena
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleurfamilie Blauw
Materiaal Kunststof
Type Robotmaaier
Afmetingen
Maaibreedte 17.0 cm
Gebruik
Minimale grasoppervlakte 500.0 m²
Maximale grasoppervlakte 500.0 m²
Technische kenmerken
Mulching-functie Ja
Zelfrijdend Ja
Energiebron Accu
Met opvang Nee
Geluidsniveau 58.0 dB
Instelbare hoogte Ja
Min. instelbare hoogte 20.0 mm
Max. instelbare hoogte 60.0 mm
Automatische veiligheidsuitschakeling Ja
Accu
Capaciteit accu 2.1 Ah
Inclusief accu Ja
Voltage 18.0 Volt
Reviews worden geladen

Recent bekeken