• Gardena
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Gardena grasmaaiers

20 resultaten

Wil je het gazon van je voor- of achtertuin gaan maaien en ben je op zoek naar een Gardena grasmaaier? Bij GAMMA heb je de keuze hebt uit een ruim assortiment. Of je nu een cirkelmaaier, een robotmaaier of een standaard grasmaaier wilt kopen: je vindt het allemaal bij ons terug. Bekijk alle Gardena grasmaaiers eenvoudig online op onze website en bestel direct de maaier van je voorkeur. Of kom naar een GAMMA-bouwmarkt bij je in de buurt en maak daar je definitieve keuze.

Soorten grasmaaiers van Gardena

We hebben verschillende soorten grasmaaiers van Gardena beschikbaar in ons assortiment. De maaiers hebben we in onze webshop onderverdeeld in:
• Cirkelmaaiers
• Robotmaaiers
• Standaard grasmaaiers
Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden en functies om de verschillen tussen onze grasmaaiers van Gardena aan te geven. Zoals of ze alleen werken op stroom (dus met een lang snoer) of dat ze ook werken met een accu zodat je meer bewegingsvrijheid hebt. Ook de maaibreedte en het feit of de maaier zelfrijdend is bepaalt het onderscheid tussen de verschillende modellen. Welke Gardena grasmaaier heeft jouw voorkeur? Maak een keuze uit het online assortiment of laat je adviseren door een van onze deskundige medewerkers. Dat kan zowel in de winkel als door een kluschat te starten op onze website.

Gardena grasmaaier kopen

Wil je ook een Gardena grasmaaier kopen bij GAMMA? Maak dan een keuze uit ons online assortiment of breng een bezoek aan een van onze bouwmarkten die door het hele land te vinden zijn. Als je op werkdagen voor 21.00 uur online bestelt, heb je je grasmaaier als het goed is de volgende dag al in huis. Je kunt je gewenste gazonmaaier ook laten bezorgen bij een bouwmarkt bij je in de buurt. Dan haal je hem vervolgens op op een moment dat jou het beste uitkomt.

Recent bekeken