close

Behang

Behang

Met behang uit het assortiment van GAMMA geeft u het interieur van uw woonkamer, keuken, werkkamer, slaapkamer of kinderkamer een mooie, frisse uitstraling. Voor iedere leefruimte vindt u in de webshop van GAMMA een passend, kwaliteitsvol behang. Van speels of trendy vliesbehang en vinylbehang tot stevig glasvezelbehang, oftewel glasweefselbehang. Alle behangsoorten zijn verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren naar keuze.

Glasvezelbehang

Voor beschadigde wanden of wanden die scheuren vertonen, biedt glasvezelbehang uitkomst. Het sterke glasvliesbehang verbergt scheuren en kieren en werkt brandvertragend. Kies voor vliesbehang als u op zoek bent naar een decoratief behang.

Behangtafels, behangafstomers en -gereedschap

Zorg dat u het juiste behanggereedschap in huis heeft voordat u begint met behangen. Bij GAMMA vindt u behanggereedschap, zoals een behangtafel, behangborstels, behangscharen en afsteekmessen. Daarnaast biedt GAMMA's assortiment ruime keus uit behangafstomers zodat u snel aan uw behangklus kunt beginnen.

Behanglijm

Het bevestigen van behang aan een wand, oftewel behangplakken, moet zorgvuldig gebeuren. Dat levert het beste resultaat op. Met behulp van de juiste behanglijm wordt behangen voor u een stuk eenvoudiger.