Bouwmaterialen

Bouwmaterialen voor uw (ver)bouwklus

Zowel voor de beginnende doe-het-zelver als de professionele klusjesman heeft GAMMA een groot assortiment bouwmaterialen. Want of het nu gaat om het metselen van een muurtje, het verlijmen van houtpanelen of het isoleren van een dak, u wilt verzekerd zijn van goed materiaal en deskundig advies.

Bouwbenodigdheden en bouwstenen

Een goede basis is het halve werk bij elke klus. Zorg ervoor dat u de juiste bouwbenodigdheden in huis heeft. Denk aan afdekzeil, speciekuipen, ladders, kit en lijm. En gaat u een muurtje plaatsen? Dan heeft GAMMA voor u allerhande soorten bouwstenen.

Waterafvoer

Voorkom afvoerproblemen door een goede afwatering voor dakgoot, riool, keuken en sanitair te realiseren. Alle afvoermaterialen en pvc buis vindt u bij GAMMA.

Gipsplaten & houten platen

Ontdek onze soorten houten platen, gipsplaten en zwaluwstaartplaten. Zoals MDF, OSB, spaanplaat en Lewisplaat. Online of in de bouwmarkt.

Bouwstoffen

Ook voor diverse bouwstoffen, van cement en beton tot tegellijm, van zwaluwstaartplaat, egaline, reparatiemortel tot stuc, bent u bij GAMMA aan het juiste adres.

Dakbedekking

De beste dakbescherming met onze soorten dakbedekking, voor plat dak en schuin dak.

Installatiemateriaal

Van keukenboiler tot pvc buis en van buitenkraan tot waterslagdemper. Bij GAMMA vindt u al het installatiemateriaal.

Isoleren

Isoleren van uw huis zorgt voor extra comfort en een lagere energierekening. Bekijk het aanbod isolatiemateriaal voor het isoleren van vloeren, geluid, dak, muur en plafond. Bekijk ook het klusadvies isoleren.

Recent bekeken