Bouwmaterialen kopen bij GAMMA

Met de bouwmaterialen van GAMMA krijg je jouw klus geklaard, of je nu een beginnende doe-het-zelver of professionele klusjesman bent. Je vindt een groot assortiment bouwmaterialen online en in de GAMMA-bouwmarkt, van bouwstenen tot betongaas en wapening. Ook voor isolatie, gipsplaten, dakbedekking en veel meer ben je bij ons aan het juiste adres, want met de duurzame bouwmaterialen van GAMMA klaar je elke klus. Het maakt niet uit hoe klein of groot je plan is, voor elke klus hebben we de juiste bouwmaterialen online en in de bouwmarkt voor je op voorraad. En heb je een vraag over jouw project? Deskundige GAMMA-medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen de juiste bouwmaterialen te kopen.

Van duurzame bouwmaterialen tot goedkope bouwmaterialen

Het assortiment verschillende bouwmaterialen bij GAMMA is groot. Zo weet je altijd dat je alle duurzame bouwmaterialen vindt en niet verder hoeft te zoeken. Voor het maken van een fundering kies je uit veel verschillende soorten betongaas en wapening. Koop platen om een bekisting te maken en laat beton storten of maak je eigen cement of betonmix. Ga je een gevel, binnen- of buitenmuur bouwen? Daarvoor hebben we diverse soorten bouwstenen in het assortiment. Kies een mooie baksteen in de gewenste kleur of bouw binnenmuren op met gipsblokken of metalen profielen.

Bouwmaterialen voor isolatie

Maak een houten rachelwerk en isoleer met onze diverse isolatiematerialen en benodigdheden. En ben je bezig met het aanleggen van leidingwerk voor water, gas of elektra? Bekijk het beschikbare installatiemateriaal voor cv, gas, water en elektriciteit, verkrijgbaar in alle lengtes, bochten, hoeken en profielen. Met de juiste lijmen en kitten werk je alles perfect af. En ga je een dak bouwen, renoveren of isoleren? Met ons isolatiemateriaal, dakbedekking en dakgoten zorg je voor een perfect waterdicht dak met goede waterafvoer.

Goedkope bouwmaterialen van duurzame kwaliteit

Goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bij GAMMA vind je veel goedkope bouwmaterialen voor een mooi resultaat. Daarbij letten we bij het inkopen van bouwmaterialen altijd op de duurzaamheid van de producten. Naast een lange gegarandeerde levensduur kijken we daarbij ook naar de invloed van het bouwmateriaal op een duurzame productiewijze en het milieu. Houten plaatmateriaal is van gecertificeerd hout en bij bouwmateriaal werden tijdens de productie waar mogelijk kostbare grondstoffen hergebruikt.

Bouwmaterialen online kopen

Koop je bouwmaterialen eenvoudig online via onze webshop. Zo werk je lekker door aan je project en bezorgen we je bouwmaterialen snel en vaak de volgende dag al bij je thuis! Afhalen in een GAMMA-bouwmarkt in de buurt kan natuurlijk ook. Kun je daarbij nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers beantwoorden graag al je vragen. Bekijk ook ons aanbod elektrisch gereedschap om alle bouwmaterialen eenvoudig te bewerken.

Recent bekeken